אני בבית!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אתן מקסימות, תודה רבה רבה על הדאגה והאיכפתיות

הכל בסדר, שיחררו אותי הביתה.
    נתנו לי זריקת צלסטון להבשלת ריאות ואמרו לי לשוב מחר. הצוואר התארך באופן משמעותי ועכשיו הוא 2.5 ס"מ- לא ברור לי מה קורה שם למטה..
    מזל שהיה לי את הצילום אולטראסאונד של אתמול ואפשר היה להשוות...

בכל מקרה, אתמול היה לי יום קשה מדי, גם עבודה על 3 פרויקטים שהייתי חייבת לקדם, גם הייתי לבד עם הילדים כי הבייביסיטר שקבעתי איתה לבוקר הבריזה לי (אין לי מזל עם תיכוניסטיות בכלל בכלל! פשוט אין מחויבות...)
    וגם היתה לי עזרה בתשלום שעתיים בצהרים.. אך במחיר שלא ישנתי ולא נחתי וגם לא הילדים כי הסתובבו בבית.

למדתי את הלקח- אין מצב שבעולם שאני נשארת שוב עם הילדים לבד, זה כמעט נגמר בפגייה.

פעם הבאה בעלי יקח אותם לעבודה או שאקפיץ את אמא שלי בלית ברירה
7 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי טוב

• אם הרופאים לא אמרו לך - תנוחי!!!!
    אני במקומך הייתי שוכבת (למרות שהבנתי שלא הוכח שזה עוזר).

שמישהו יעזור לך עם הילדים ותנוחי - כל יום ברחם לפני הזמן = שבוע בחוץ (ככה אומרים).

ומעולה שקיבלת צלסטון
  • ברוך השם!
    שימשיך ככה

• יופי!!!!!!!!!!!!!!

2.5 זה כבר בנורמה!!!!! מעוללללה!!!

אבל זה לא אומר שאת יכולה כבר לרקוד

• אתן צודקות, תודה
    היה לי מזל, מישהו שומר עלי...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה