זה כבר מוגזם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא קיבלנו מבית הספר של אור אף מכתב. אני יודעת שהם יודעים על קיומנו כי הם התקשרו לשאול מה הכתובת שלנו, אבל לא הגיע דואר. אין לי רשימת ספרים ויותר מזה - אין לי מושג מתי מתחילה שנת הלימודים
10 תגובות
עמוד 1
  • תתקשרי לביה"ס לפחות תדעי מה קורה
    אגב אצלנו מתחילים ב25/8 ויש כאלה 26/8
    הכל פתוח

]
  • התקשרתי... אחרי שעברתי את כל מכשולי השלוחות, לא היה מענה. נתנו לי אופציה להשאיר הודעה, אז לחצתי ואמרו לי משהו על מנוי לא מחובר
  • אני יודעת שרוב בתי הספר בחופשה עכשיו.
    אצלנו הם בחופש עד ה-15/8 - ביה"ס ממלכתי דתי

• איזה מוזר....
    אולי תלכי לשם באופן פיזי?
  • גם אצלנו לא עונים לטלפון
    נסי עוד שבוע. גם אני אנסה..
  • מוזר... אצל החרדים מתחילים בא' באלול
    הבן שלי כבר התחיל גם ביום שלישי
    לדעתי תנסג'י להם או שתקפצי לבית ספר

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

• נכון, אברמי התחיל כבר בשלישי

• בבתי ספר חרדיים אין לי מושג . אצלינו היה בדיוק הפוך :
    היתה פגישת אם הורים קבוצתית.
    אחרי זה אישית הורים + ילד עם יועצת .
    אחרי זה 12 נפגשים הכנה לכיתה א' .(כל זה ביוני ) .
    בעלי שילם על ספרים .
    נשאר :
    ב18 לקחת ספרים .
    ב22 שוב אסיפת הורים
    יש לנו עוד פגישה אישית עם מחנחית ואז נתחיל ללמוד

http://www.holdthatpic.com/
  • וואו אלינה לנו לא היה כלום.
    מה זאת אומרת 12 מפגשים הכנה לכיתה א? זה כמה חודשים לא? ולמה צריך להכין אותם? בשביל זה היה גן לא?
  • זה היה חודש בחצי פעמיים בשבוע . הם היו מוכנים . דגש היה יותר על חזרה בסיסית , כללים של בת ספר, היה פעם מוזיקה , פעם אימון גופני - מין שעתים כח פעם להכניס להם מה זה בית ספר . בסוף חילקו גם מדליות .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה