פפפפפפפפפפ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טל עושה לנו בית ספר בזמן האחרון.
    מחרפן אותי
6 תגובות
עמוד 1
  • זה גיל
    שלי בן 3 ו4 חודשים והוא אותו הדבר. קבלי ציטוט:
    אמא, די תעזבי אותי,
    אמא, נמאס לי!
    ועלבונות, וחוצפה, ופרידות בוקר קשות- מה שאף פעם לא היה..

אין ספק: בדיוק בזמן בא המשבר הזה- אחיו מתחיל כיתה א', הוא עובר לגן חדש ואני אמורה ללדת- נפלא
  • גם טל מתחיל גן חדש ונראה לי שזה קשור. כי בשלב שאמרנו לו שתכף נפרדים מהגן שלו ועוברים לגן חדש בערך אז זה התחיל.
    אבל אצלו זה לא מתבטא באופן מילולי אלא במעשים. קודם כל יש לו קטע כזה שהוא לא מגיב. את שואלת משהו כולך בקריזה והוא סותם
  • כאילו אני כתבתי את זה על אברמי

• אחת ויחידה- יעודד איתך אם אגיד לך ששקרים מראים שלילד יש ראש על הכתפיים??
    צריך שכל כדי להבין שאתה יכול לשקר

שלי מרמה כל הזמן המשחקי קלפים.. זה ממש מגוחך ואנחנו משתפים פעולה.. הבעיה היא לשכנע את הבכור להחליק על השקרים הגסים האלו

הוא גם כל הזמן "עובד" עלי- אמא- יש לך גבינה על הלחי, אמא יש לך קרחת, אמא יש לך פילים באף וכו וכו-
    ושוב- זה פשוט חמוד מדי- קשה לכעוס עליו
  • וואי איזה ארוך כתבתי ופתאום זה יצא

• פילים באף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה