אתמול קנינו ילקוט.. התלבטות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול נסענו לחנות המפעל של מודן, וקנינו ילקוט.
    בעיקרון זה על חשבון אמא שלי. היא קנתה שובר של 100 ש"ח (ב 50..)
    ולכן הלכנו דווקא לשם.
    חוצמזה אמרו לי שבאמת זול ונוח שם.

קנינו את הילקוט הזה-
    http://www.modanbags.co.il/?CategoryID=226&ArticleID=243
    השמאלי.

ונורא התלבטנו.
    היו שם תיקים של שנה שעברה בחמישים ש"ח, הם היו עם הכיסוי הזה שמעל הילקוט כמו פעם.. כזה-
    http://www.tiks.co.il/Upload/13028-3-250.jpg
    (סתם לצורך הדגמה)
    הכיסוי הזה נראה לי מסרבל קצת את ההוצאה וההכנסה של המחברות לתיק..
    מצד שני התיקים הישנים יותר גדולים! הם אורטופדיים וקלים אבל השנה הם הקטינו את התיקים..
    ניסינו הבוקר להכניס ספרים ומחברות לתיק- וממש מרגישים שהוא קטן
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
10 תגובות
עמוד 1
  • אני רכשתי לדביר את התיק הישן
    וגם למוריה יש אותו זה נוח שיש יותר תאים
    בגלל האוכל, ועוד תא לדברים קטנים
    נכנס בתיק אפילו קלסר...אני מרוצה ...
    והילדים מרוצים והוא עלה 50 שקל במקס סטור

]
  • נראה לי שבהתחלה יש יתרון לתיק קטן - ככה תיהיו עם היד על הדופק שהוא לא סוחב יותר מידי. בתיק קטן יש גם פחות בלגאן, כי יש פחות איזורים שבהם הציוד יכול להתפזר.
    אם כבר קניתם, מה ההתלבטות? את רוצה להחליף? לא נראה לי שתקבלי החזר כלשהו, אלא מקסימום זיכוי, אז המחיר לא צריך להיות שיקול כרגע. ואם את לא מתכוונת להחליף, אז תנסי לחשוב רק על היתרונות ותדאגי לציין את כולם באוזני אמא שלך בשיא ההתלהבות
  • אגב, אהבתי את העיצוב
  • גם אני אהבתי את העיצוב

• גם אני, נראה לי יופי של תיק.
    תתחדשו
    הבן שלי הוא גם די מסורבל.. משהו מרגיש לי עם התיק עם הכיסוי שהוא היה מסתבך עם זה, יד אחת מחזיקה את התיק יד שניה את המחברות, הכל יוצא עם אוזני חמור בסוף.. לא יודעת נראה לי שלילד יותר קל להסתדר עם פחות תאים, פחות כיסויים, פחות מקום להעמיס סתם דברים. גם ככה אין קלסרים בשנים הראשונות.
    חוץ מזה אני חושבת שלאמא שלך תמיד יהיה מה להגיד.. כמו אמא שלי יש כאלה מה לעשות.
  • איזה פרצוף היא עשתה לך לא הבנתי!?
    נתנה לך מתנה ועשתה פרצוף?

• לגבי החברה נראה לי שמודן הרבה יותר טוב מ- cool אז טוב שקנית אותו גם אם הוא קצת יותר יקר. לא מדובר בתיק שמשתמשים בו לחודשיים שלושה זה תיק שצריך לסחוב יום יום על הגב וכנראה ילווה אותו איזה שנתיים שלוש ( אם הסבתא עושה פרצופים הייתי מחזירה לה את ההפרש

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • גם אנחנו קנינו את התיק הזה של מודן (בדגם של הנסיכה סופיה כמובן

• נראה אחלה תיק!!

יש תיקים לכיתה א' ב- 50 ש"ח??
  • אני קניתי (יותר נכון אמא שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה