רעיונות בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, בא לי להכין לבעלי ביום שישי משהו מיוחד לאכול.
    משהו שאוכלים אחרי שהילדים נרדמו, ליד הקוקטיל.
    משהו לפנק אותו.
    אין לי כל כך רעיונות חדשים ומפתיעים (יותר מדי שנים ביחד
9 תגובות
עמוד 1
  • תני כיוון
  • בכיוון אולי של קינוח מיוחד שבא טוב עם אלכוהול (קוקטיל או פונש). וגם נראה יפה.
    אבל לא משהו מתוק מדי.
    או אולי לא קינוח, אולי משהו על בסיס גבינות שמתאים ליין, אבל לא בא לי על פשטידה בנאלית.
    משהו שאפשר לאכול אחרי ארוחת שישי, על בטן מלאה, מה שנקרא.
    אפשר גם בשרי, אבל קליל. נקניקים או משהו.
    אני תמיד יכולה לעשות פלטת גבינות/ בשרים, אבל בא לי משהו מיוחד יותר

    __________________________________________________________________

  • קינוחים זה ממש לא הצד החזק שלי...
    איך אתם עם דגים?
    יש מתכונים לסביצ'ה דג (אם אתם מהסוג שאוהב)
    בדרך כלל זה קליל וקייצי-כי מוגש בטמפ' החדר ובא טוב עם איזה כוסית...וכמובן טעים
  • כייון שאני מחפשת משהו מיוחד, אני פתוחה לכל מיני רעיונות, דווקא כאלה שלא מוכרים לי (ולו)
    אז מה זה סביצ׳ה דג ואיך מכינים את זה?

    __________________________________________________________________

  • סביצ'ה זה בעצם דג נא,טרי,כובשים אותו בתבלון עם לימון בעיקר.
    יש המון מתכונים ואצלנו בעלי מכין פרי סטייל מה שנקרא....
    תחפשי ברשת.
    העקרון זה לימון ומלח/סויה,לחתוך דק דק,ירק,ושהדג יהיה כמה שיותר טרי.

    הטריות זה ממש חשוב.
    בעלי לא נמצא עכשיו אבל אם לא תמצאי ברשת מתכון שיעניין אותך תגידי ואשתדל להוציא מבעלי משהו למחר(הוא כמו המרוקאיות-מה הבעיה??שמים קצת זה וזה אחכ זה ואם אין שמים את זה...)
  • סביצ'ה זה בעצם דג נא,טרי,כובשים אותו בתבלון עם לימון בעיקר.
    יש המון מתכונים ואצלנו בעלי מכין פרי סטייל מה שנקרא....
    תחפשי ברשת.
    העקרון זה לימון ומלח/סויה,לחתוך דק דק,ירק,ושהדג יהיה כמה שיותר טרי.

    הטריות זה ממש חשוב.
    בעלי לא נמצא עכשיו אבל אם לא תמצאי ברשת מתכון שיעניין אותך תגידי ואשתדל להוציא מבעלי משהו למחר(הוא כמו המרוקאיות-מה הבעיה??שמים קצת זה וזה אחכ זה ואם אין שמים את זה...)
  • שושה, זה סגנון שבעלי אוהב
  • ראיתי בדיוק ביום ראשון שמשהיא ( ערוץ NTV רוסי עשתה מין "נפלאון ירקות עם גבינה ) - בכלי אישי כזה יפה וצבעוני . לע עלה ראיון שאותו דבר אפשר לעשות גם ען סלומין כבוש /מעושן וגבינת שמנת עם ערית .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני אוהבת מאד את המתכונים המקסימים של מיקי שמו (הוא אלוף בקינוחים קלים
    פייס: ortal_hori


מותר ואסור לאכול בהריון והנקה