היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי אצל רופא היום. יש לי צוואר רחם של חצי סנטימטר עד סנימטר. מחר יש לי הפנייה למיון לקבל צלסטון להבשלת ריאות. התינוק בגודל 1800 גרם. מחר מתחילה שבוע 31. בא לי לבכות... מקווה שלא יאשפזו אותי
13 תגובות
עמוד 1
למה לא עשו לך תפר?? לאיזה בי"ח את הולכת? בהצלחה
יש לך את זה מתועד בכתב??
כ ינראה לי הרופא שלך מאוד רשלן שלא שלח אותך לאישפוז מיידי. באורך כזה מאשפזים בוודאות.
ולמה צלסטון רק מחר??
אני לא רוצה להלחיץ אותך אבל אותי ב14 מ"מ הטיסו למיון ואישפוז
יאשפזו לפחות ליומיים בשביל הזריקה שניתנת בשתי מנות. לפי דעתי אם אין צירים ישחררו לשכיבה מלאה בבית. תשמרי על עצמך ותנוחי...קבלי מלא
איזה מקסימות אתן. תודה רבה רבה על החיזוקים. אני אעדכן מחר אחרי המוניטור. בנתיים השארתי את הילדים אצל ההורים שלי ובעלי יהיה איתי מחר במיון. רציתי לנקות את הראש ולא להתעסק עם מי נמצא איתם אם פתאום מאשפזים אותי
בשורות טובות! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני מקווה שאת מרגישה טוב ובמצב מאוזן עם המון מים!!
אני גם לא מבינה למה לא שלי אותך כבר הערב למיון. למה ההשתהות? יאשפזו אותך כי נותנים את הזריקה בפעמיים. תבואי בראש פתוח ורגוע כמה שתצליחי. אם תבואי ככה חציעבודה כבר עשית. נשיקות! תעדכני!