רכיבה על אופניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה כיף!
    רכשנו 3 זוגות אופניים, שניים לילדים ואחד למבוגרים.
    הגדול לא רצה גלגלי עזר, והוא לא יודע לרכוב. אז אני שמה לו מקל של מטאטא מאחורה, מחזיקה את המקל, וזה עוזר לו.
    אתן מכירות אולי עוד שיטות שיכולות לעזור בלימוד?
    הבעיה היא שהוא בין שני גדלים, כלומר אופניים קטנות יותר היו קטנות לו, והאופניים שקנינו הן מעט גדולות והוא כמעט לא מגיע לרצפה.
    בקיצור, איך אתן לימדתן? וכמה זמן זה לקח?
6 תגובות
עמוד 1
  • עדיף שילמד על האופניים הקטנות, שיגיע לרצפה וירגיש בטחון!

בעיקרון אומרים שהכי נכון להוריד את הפדלים ושהם קודם ילמדו לאזן שיווי משקל. בגלל זה רואים היום הרבה ילדים על הסטריידר (אופניים קטנים בלי פדלים ובלי גלגלי עזר)

האמת, פשוט הורדנו את הפדלים ובעלי היה איתו כמה פעמים למטה ברחבה והוא תפס את העניין די מהר. לקטנה, לעומת זאת, לקח מלא זמן להבין איך מפדלים בכלל (עדיין עם גלגלי עזר כמובן)

שיהיה המון בהצלחה
  • השיטה הכי טובה היא באמת להוריד את הפדלים

הבן שלי למד ככה תוך מספר שעות
    היום לא להאמין איזה רוכב מקצועי הוא.
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מצטרפת לכולן...לשים מקל זו שיטה שלוקחת יותר זמן..היא בעצם שמה את השליטה בידי ההורים מה שלא נכון..
    אנחנו הורדנו פדלים והיא רכבה כמו בבימבה עם הרגליים על הרצפה דחפה..ככה משהו כמו 3 שבועות..כל יום קצת...גם נהנתה מזה אגב..ככה השליטה בידיהם..הם מרגישים לא יציב אז מורידים רגליים
    ויום אחד ראינו שהיא מרימה להרבה זמן את הרגליים באויר והאופניים יציבות אז החזרנו פדלים ובאותו יום כבר רכבה מעולה!!!!!!
  • תודה רבה רבה!!!!
    אנסה את זה!
  • אני חושבת ששווה לנסות מה שהציעו אבל זה תלוי בילד.
    עם הבכור שלי- הוא באמת רכב על הסטריידר ובגיל 4+ ככה די מוקדם הוא כבר עבר לאופניים.
    מצד שני- הקטן שלי הוא יותר פחדן. בכל פעם שהסטריידר טיפה צובר מהירות הוא שובר הגה ימינה ועוצר או מתרסק. לכן הוא לא מתקדם כבר המון זמן. אני חושבת שהוא דוגמא לילד שדווקא כן יותר יתאים לו אופניים עם גלגלי עזר. שיש לו ברקס, והוא יכול לעמוד במקום בלי ליפול, ורק אח"כ לעבוד על שיווי משקל.
    זה עניין של אופי
  • הבן שלי בן 5 עוד מעט ואני בכלל לא בכיוון של ללמד אותו לרכב... הוא ״אסטרונאוט״ ברמות קיצוניות , כשאנחנו הולכים ברחוב הוא הרבה פעמים נודד עם המחשבות שלו ונכנס בתוך מראות של מכוניות חונות או ברזי כיבוי אש וגדרות, אני ממש צריכה להזכיר לו כל פעת להסתכל קדימה או להיזהר ממכשולים בדרך. כשהוא רוכב על אופניים עם גלגלי עזר הוא מסתכל המון לצדדים ולא קדימה אז נראה לי סכנת נפשות ללמד אותו לרכב ללא גלגלי עזר בשלב זה......

בכול מקרה לא נראה לי שיש דרך נכונה ללמד לרכב, לי הורידו את גלגלי העזר והשאירו את הפדלים אבא שלי היה מחזיק את האופניים ורץ איתי

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה