איך עושים את זה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום לראשונה יצאתי עם שלושתם לפיזור בגנים. למנדי היה לי תור לרופא אח"כ.

וואי!!! סיוטטטט!!

הגענו עם אברמי, הייתי צריכה להוריד את כולם כדי להביא אותו למבנה, העמסנו חזרה, הגענו לגן של חני, ירדתי עם מנדי ואיתה, הבאתי אותה, וחזרתי לקשור את מנדי האומלל שהתעורר משנתו פעמיים כדי לרדת עם אח/אחות שלו לגן

13 תגובות
עמוד 1
  • באיסוף יותר קל... אפשר לבקש מאיש צוות מהגן שיביא לך את הילד לשער, או באמת מאמא אחרת שתכניס/תוציא.
    יש מצב שאתם מפצלים- את לוקחת שניים ובעלך עוזר עם אחד?
  • כן האיסוף פשוט יותר כי אני לא בלחץ (טוב, פחות בלחץ..) וגם כי כשאני עם שלושתם אז ישר לבית (אם יש חניה

• מה עם לתת טרמפ למורה/תלמידה מהבית ספר שאת עובדת בו וגרה קרוב?ככה היא תוכל להשגיח בנתיים באוטו...

• אני עשיתי את זה שנה שלמה
    פיזרתי כל בוקר 3 ילדים ל3 מסגרות שנמצאות במרחק נסיעה אחת מהשניה,
    כל ה3 מסגרות מתחילות ב7:30 ובייתי אמורה להגיע לעבודה ב8:00

סיוט, אבל שרדתי...
    בעצם.. זו אחת הסיבות שאני לא גרה יותר ברמת גן..
  • הדס איך איך איך עשית את זה???

נשמע לי לא הגיוני

• מה עם להוריד את מנדי עם הסלקל?ככה לפחות לא יתעורר...
  • חשבתי על זה.. ואז איך אקח את חני?

• היא לא הולכת?....נראה לי בגילה מהאוטו לגן זה סביר לא?
  • שאלה טובה- איך עושים את זה..?
    הרבה פעמים נפרדנו ליד האוטו ונתתי להם לרוץ לבד לגן כשאני מסתכלת.
    זה ממש חניה בתחילת השביל ואני רואה אותם נכנסים.

לא אידיאלי, אבל עבר..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • פיתוש

• לי יש מנשא באוטו, לכל מקרה.......

ואני זו שאוספת, לא לוקחת, למזלי. תסדרי את זה עם בעלך
    פייס: ortal_hori

• וווואי נשמע באמת לא קל!!!
    אולי תקחי איזה ביביסיטר לחצי שעה שהיא תקח אותם מהבית לגנים....יעלה לך כמה שקלים אבל זה שווה את הזמן,הכוח והלחץ.......
    האמת אין לי פתרון כי בעלי לוקח 2 בבוקר ואני אחד ובצהריים אני אוספת כי בעלי לא נמצא......
    יאירוש גומר השנה ברבע ל4 גילי ב4.
    ואורי יגמור ברבע ל5 ככה שיש לי די הרבה זמן לכולם.....אני גרה במרחד הלכיה די סביר(10-15 דק') מכול הגנים ככה שלפעמים אני מעדיפה לאסוף אותם ברגל ולא באוטו....
    במזג אויר שהוא נוח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה