קשה לי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שכתבתי פה לפני שבועיים בערך, עברתי הפלה נדחית, עובר ללא דופק :(((
    אני ובעלי לקחנו את זה ממש קשה.
    בימים הראשונים היינו ממש מנותקים איד מהשני, לא דיברנו בככל אפשר להגיד.
    ביום שישי האחרון התקרבתי אחיו חיבקתי ונישקתי, אמרתי לו שאני ממש התגעגעתי אליו, לחום שלי לחיבוק. לריח שלו, והוא לא ממש הגיב לא אמר מילה, אומנם חיבק ונישק בחזרה אך בשתיקה.
    הרגשתי שהוא ממש מרוחק ממני וכאילו הרגשות שלו השתנו כלפיי, או אפילו אולי ירד לו קצת ממני.
    אז שאלתי אותו אם זה באמת ככה, כי זה מה שהרגשתי.
    והוא לא ידע מה לענות לי, קמתי וממש נפגעתי ממנו, והוא אמר לי שזה יכול עוד להשתנות, מה שעוד יותר נתן לי להרגיש שזה באמת המצב.
    בשבת הוא אמר לי שהוא לא התכוון למה שאמר יום לפני, ושהוא מאד אוהב אותי, אבל כל מה קרה גרם לו להתרחק ממני, ולחשוב.
    אתמול ניהלנו שיחה רצינית, והוא אמר שהוא לא יודע מה קורה איתו, שהוא ממש מבולבל עם הרגשות שלו, אבל עדיין אוהב אותי ולא רוצה לאבד אותי.
    ממש קשה לי עם כל מה שעובר עליי, חשבתי להיכנס שוב להריון בתקופה הקרובה על מנת ״לפצות״ איך שהוא על האובדן שהיה, ועכשיו אני לא יודעת מה בכלל יהיה עם הקשר שלנו, ואם בכלל נמשיך להיות ביחד..
    אחד הדברים שהוא אמר, זה שמה שקרה גרם לו לחשוב אם אנחנו אמורים להיות ביחד, אולי זה הכל ככה יצא מלמעלה.
    וזה עוד יותר הורג אותי, הוא הציא שננסה ונראה מה קורה, אבל איך אני יכולה לנסות אם אלו המחשבות שלו?? אם הוא לא יודע מה קורה איתו בכלל, איך אוכל להסתכל עליו, בלי לחשוש?? בלי לדעת מי יהיה מחר, בלי תוכניות לעתיד.
    לשוב שבכל רגע הוא יכול לבוא ולהגיד שזו, שהוא כבר לא אוהב אותי...
    הרגשות שלי אליו נשארו כמו שהיו...
    מה דעתכן??
    איך אני אמורה להתמודד עם כל זה??
    מרגישה שכל העולם פשוט נפל עליי...!!!!
    היום נגשתי אליו אחרי העבודה ואמרתי בוא נדבר,אבל האדון רצה לישון..!!!
    זה פשוט מרתיח אותי,כאילו שהוא מזלזל...
    תעזרו לי, בבקשה :(((
3 תגובות
עמוד 1
  • וואו! נשמע קשה מאוד!! שלא נדבר על מה שאת פיזית עברת ונפשית - ולהתמודד עם זה לבד ולתמוך בבעל?!
    תהיי חזקה!!!!! אני לא יודעת כמה זה אפשרי - אבל תנסי לחזור לשגרה, עם יד על הדופק, לראות מה קורה.. לא ללחוץ יותר מדי..

אני עברתי גם גרידה בשבוע 12 אחרי שהעובר הפסיק להתפתח.. ה"בעל" שלי הוא מבנק הזרע.. פתאום זה נראה לי קל יותר..

חיבוקים חמים! החוואי שהימים האלה יעברו במהרה ודברים יתחילו להסתדר - מה שלא יהיה!
  • לי נראה שבעלך עבר טראומה בגלל ההפלה, והוא צריך קצת זמן לעצמו.

מנסיון- כשלאישה יש בעיה היא רוצה לדבר על זה, וכשלגבר יש בעיה הוא מעדיף לא לדבר, ולהתמודד עם זה לבד.

תני לו את הזמן שלו, אפילו תתרחקי טיפה, פחות תיזמי שיחות.

ואני משערת שבעזרת ה' הוא יתאפס ויחזור לעצמו.

בהצלחה!
    ואל תשכחי לעדכן!
  • היי דנה ,

עצוב לי מאוד לשמוע מה שקרה.
    גם אני עברתי הפלה מאוד כואבת בשבוע 12 [היה לי עובר הידרופי]
    לנצח יהיה חקוק בזכרוני בדיקת ה"שקיפות העורפית" הארורה ששם נחרץ גורל העובר.
    היתי בחדר עם בעלי מתרגשת ומחוייכת עד לבשורה המרה.
    הרגשתי כאילו השמיים נפלו עליי התחלתי לבכות ולצרוח כמו מטורפת נפלתי על הריצפה מרוב צער.
    הרגשתי אבל , אבל אמיתי .
    לא יכלתי להרגע, להפסיק לבכות , לא הצלחתי לשלוט בצרחות בזעקות הנפש
    הקאתי במקום את חיי , ובעלי עמד בצד מחבק ומאופק.
    עשיתי הכל על מנת לנסות לשנות את רוע הגזרה, לטובי המומחים, פרטי ודרך הקופה
    לצערי דבר לא עזר,.... כמו שאומרים הכל מלמעלה.
    היה לי מאוד קשה בתוך כל הצער והכאב פחדתי גם מהכאב הפיזי של ההפלה.
    בעלי היה חזק ותומך עד ההפלה , כשיצאתי מהניתוח שם הוא נשבר.
    היתה תקופה לא קלה ... תקופה של אבל שאין מילים לתאר
    כולן מסביבך בהריון שמחות ומאושרות ואת בפנים ממוטתת
    בעלי לקח את זה מאוד קשה הוא היה שבור ... בוכה כל הזמן מדוכא מדודך כוסע
    אולי רגשות אשמה אולי הוא רצה להאשים אותי לא ברור
    אבל איך אומרים הכל מלמעלה
    בהמלצת הרופא חיכיתי למחזור ספרתי חודש ימים והנה נקלטתי שוב
    היום ברוך השם בהריון חדש שבוע 26 ...
    כרגע הכל ברוך השם ותודה לאל תקין
    מאמינה שיש ניסים ויש תקווה

מחזקת אותך ושולחת לך איחוליים לבבים לזוגיות חזקה ואיתנה מספיק לעבור את זה
    וכמובן פריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה