בנות מקרית גת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איפה אתן קונות את הציוד לבית ספר? כלומר, מחברות, תכולת קלמר וכו'...
    עידן 2000 בביג/ קרביץ בביג/ 1001 דברים בישפרו סנטר?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא צריכה לקנות דברים לבית הספר עדיין...
    ולכן גם אין לי צורך לעשות סקר מה הכי זול

אבל ראיתי בכפר השעשועים שיש מוצרים מסוימים בשקל, וגם המחירים סבירים.

גם בסטוק יש כלי כתיבה בזול

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הכי זול ב1001 דברים בישפרו
    נטלי
  • תיק קל גב הכי חדש שיצא לשוק עושה שם הכי זול מכל בחנויות: 200 ש"ח, עשיתי בדיקה לפני.
    ביום ראשון אלך עם לינוש ל1001 לקנות ציוד
  • טוב אז הרגע חזרנו מקניות, מרגש!!!
    יצא 310 שקל, בלי ילקוט וקלמר שכבר יש לנו. אבל הסכום הזה גבוה רק בגלל שנסחבתי עם הקטנה, וכל דבר רצתה גם כן, אז קניתי לה כמה וכמה וכמה דברים. ובקופה צ'יפרתי אותם במשחק קטן לכל אחד.
    בכל אופן הלכתי לעידן 2000, יש להם למשל מבצע על מחברות, 5 ב-10. נראה לי שווה.
    תיקיית אומנות יצא יקר, 30 שקל. צבעי שמן גם יקר, 17 שקל. יומן סכום סביר, 20 שקל.

למרות שיצא יקר נהנתי כמו ילדה, הרגשתי שאני חוזרת להתרגשות הזאת של לפני הלימודים, כשהלכתי עם אמא שלי לקנות ציוד. ממש מרגש שיש לי ילד כזה ענק!!!!
  • תתחדשו
  • כמו שכתבתי, עידן 2000

• תתחדשו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה