מקום עבודה ללא ועד עובדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני עובדת במקום העבודה הנוכחי שלי כבר כמעט שנה. יש לי שני ילדים קטנים מאוד והיה לי סידור מיוחד עם הבוס הקודם שלי לגבי השעות שבהן אני מגיעה/הולכת וגם לגבי כמות שעות מסוימת שאני יכולה לעבוד מהבית. לאחרונה הבוס שלי התחלף, התנאים שלי השתנו ונדמה לי שהוא מסתכל עליי בעין קצת עקומה. אני כבר לא מצפה לתנאים שהיו לי עם הבוס הקודם אבל כן מצפה להתחשבות מסוימת בכך שאני אמא ואני מרגישה שהוא רוצה להחליף אותי וכבר בכמה הזדמנויות שמעתי אותו אומר לאנשים אחרים שהוא מעדיף שלא להעסיק אמהות. בעברי הלא-רחוק עבדתי כגננת ואז היינו שייכים להסתדרות המורים והרגשתי שיש לי איזשהו גב בנושאים האלה (הייתי אז בהיריון גם). במקום העבודה הנוכחי שלי אין ועד וגם לא נראה לי שיהיה. מה בכל זאת אני יכולה לעשות?

הללוש ודינוש היפים שלי

3 תגובות
עמוד 1
  • אני מניחה שהתנאים הטובים שקיבלת נובעים מיחסים טובים עם הבוס הקודם ולכן בטח לא מנוסחים בחוזה העבודה, לכן לדעתי אין כל כך מה לעשות.
    נסי לדבר עם הבוס החדש על זה או אולי להתייעץ עם מישהו שמבין / עוסק בתחום (אולי זה קשור לדיני עבודה..?)

• שלום רב,
    מדובר בהרעת תנאים מוחשית משום שהיית מורגלת לתנאים הקודמים.
    יש להגיע לייעוץ אישי להבטחת מלוא זכויותייך.
    בהצלחה.
    עו"ד יעל בועז
  • ממה שאני יודעת במקרים כאלה אם אין לך וועד עובדים במקום העבודה שלך עדיין ניתן להצטרף באופן פרטי למשל להסתדרות הלאומית הישירה ולקבל מהם ייעוץ. (תמורת תשלום חודשי) אני לא עו"ד ואני לא מכירה את כל החוקים אמנם זה נשמע לי כמו הרעת תנאין אבל חשוב שתתייעצי עם מישהו שיודע.
    בריאות ואהבה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה