היום קיבלתי את הקבלה על אוגוסט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על 4.5 ימים (ובמילים: ארבעה וחצי ימים בלבד!) במשפחתון שילמתי 2000 ש"ח.

הידעתם שאנחנו קוטפים כסף מהעצים??
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

63 תגובות
עמוד 2
  • אני לא רוצה שיציגו לי מחיר אחד, אבל בפועל אני אשלם מחיר גבוה יותר. אני רוצה שיציגו לי את המחיר שאני משלמת בפועל.

• אוקיי הבנתי. וברור שכשזה מגיע לפועל זה מעצבן על אף החוזה המוסכם.
    אין מה לעשות כנראה. אלא אם כן המדינה תחליט לסבסד גם גנים פרטיים ואז אולי יהיה פתרון חלקי.

בכל מקרה בחוזה מוצג המחיר בפועל. אותו משלמים ולא אף מחיר אחר- גובה או נמוך יותר. אצלנו בכל אופן.

• בין כל התגובות, מה שצרם לי זה עניין התשלום (עקיף) על האיבזור של הגן.
    כמו ששולי כותבת והיא צודקת, נותני שירות פרטיים לא מבקשים מלקוח תשלום כפול בגלל שהם צריכים לאבזר/לחדש/לצבוע/לרסס...
    אלו הוצאות שבעל עסק פרטי אמור לשאת על חשבונו, זה חלק מהחסרון של להיות בעל עסק פרטי.

אם נגיד הילדה שלי מסיימת את הגן השנה, ושנה הבאה תלך לגן אחר, למה אני צריכה לממן את האבזור ושיפוץ של הגן לשנה הבאה? עם כל הכבוד?

סתם דוגמא מהגן של הקטנה שלי (עוד דוגמא), גן פרטי - עסק פרטי,
    הגן מאובזר טיפ טופ, הגננת כל שנה מחדשת את מלאי המשחקים, אפילו את המיזרונים, משפצת, מרססת וכ"ד....
    בחיים לא דרשה מאיתנו לשלם על ההכנה של הגן לשנה הבאה.
    חשוב לה לקבל משכורת באוגוסט, אז היא מפעילה את הגן!
    ולוקחת חופש רק בשבוע האחרון של אוגוסט.
    אני משלמת לה נטו על שהות של הילדה בגן ולא על איבזור הגן.

בהחלט יכול להיות,
    שעלויות האבזור כבר נמצאות בתשלום השותף, בסכום שאני משלמת כל חודש,
    מבחינתי זה בסדר גמור, אין לי בעיה עם זה, כי בכל מקרה לי בתור הורה יש תחושה שאני משלמת על מה שאני מקבלת
  • נטלי זאת בדיוק הכוונה שלי- זה נמצא בשוטף!! בוודאות! היא לא נכנסת למינוס ועושה את זה מהחשבון הביתי שלה!
    וזה בסדר גמור!
    ויש אחרים שלא מכלילים את זה בשוטף ולכן הסכום החודשי נמוך יותר (לפעמים)

ובתור מקבלת שירות ממרפאת שיניים/ספר/גן חיות- נראה לך שבתשלום שלך לא כלול התחזוק השוטף של המקום? זה הרי בוודאות כלול. אז זה לא משנה באילו מילים יפות תקראי לזה. את משלמת גם בגן וגם בשאר המקומות על התחזוקה. נקודה. ומה דעתך שבאוגוסט קודם כשביתך עדיין לא שילמה- גם צבעו/שיפצו/חידשו מלאי/ריססו בשבילה? אז נניח שאת משלמת עבוד אוגוסט קודם. אבל זאת לא הנקודה פה.

ומה עם מחיר יקר על ביקור בספארי למשל? מה זה עולה להם כסף שאנחנו מסתכלים על החיות?? כלום!! משלמים יפה יפה אך ורק על התחזוקה. אפילו שירות את כמעט ולא מקבלת. אז למה לא שומעים הורים שמתרעמים גם על זה? או על בריכה/לונה פארק ושות'?

האתרים האלה גם די מכריחים ומנצלים את מצוקת ההורים בחופש כשחייבים מקום לבלות בו.

אבל אין אפס- את צודקת שנוכחות של הילדה באוגוסט משפרת את התחושה בכל מקרה. וכל הכבוד לגננת!!!

• אני יודעת שזה נמצא בתשלום השוטף ואין לי בעיה עם זה.

ואין לי בעיה לשלם מחיר לקוסמטיקאית שלי כמו שהיא דורשת, כל עוד אני מקבלת שירות.

יש לי בעיה לא לקבל שירות (חודש שלם!) ולשלם
  • מצוין שאת מרוצה

• נכון
  • יכלו לעשות תואר בכסף הזה

• כן זה המון המון כסף
  • אני מסכימה איתך ב1000000 אחוז

• לא רוצה לחזור כאן על דברים שאמרתי
    אלא רק להבהיר שהתשלום עבור ימי חופש לא מקובל עלי. בעיקר כי הוא מעל ומעבר למקובל על פי חוק.

מעבר לעובדה שאנחנו לא המעסיק, מדובר כאן על כ30 ימי חופשה, אם תעשו חישוב גם של ימי חול מועד למיניהם ועוד כל מיני נגיסות בימים במהלך השנה.

כל ההתנהלות הזו לא הוגנת. נקודה
    אני בטוחה שיכול להיות לזה פיתרון ריאלי שיקל על כל הצדדים.

הבעיה הגדולה פה היא שאין מנגנון פיקוח על גנים פרטיים.
    כל אחד עושה מה שרוצה ואנחנו בולעים את הצפרדע כי אין ברירה.
    גם ככה יש מחסור במסגרות
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• רגע אחת ויחידה למה הם בפרטי???אין לך תמת ליד הבית.??????

וכול פעם כשבא לי לקנות משהו...אני מנחמת את עצמי עם המשפט "כסף הולך,כסף בא"............טוב שאנחנו משלות את עצמנו.
  • הם בתמ"ת... אבל אנחנו לא זכאים להנחה

63 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה