מנסה להיכנס להריוןןןן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר מוריה,

אני בת 26, מנסה להיכנס להריון כבר 7 חודשים- לקחתי גלולות למעלה מ4 שנים ברצף והפסקתי בינואר 2013, ב-4 החודשים האחרונים קיבלת ווסת בתאריך קבוע כל 28 לחודש. אני לוקחת חומצה פולית, מקיימת יחסים לפי הביוץ(מקלונים) ותחושה אישית, וכעת מאחר לי המחזור כבר 10 ימים- ללא שום סימן שהוא עומד להגיע בקרוב.....
    עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות ובדיקת דם אחת שעשיתי ביום ה-5 לאיחור - לזיהוי חלבון HCG (לא בטא) שגם כן יצאה שלילית.

1. האם ישנו סיכוי שאני בהריון?
    2. האם עשיתי בדיקות מוקדם מדי?

או שזה לגיטימי שיהיה איחור כזה? והאם אני צריכה לבדוק את זה?

האם את ממליצה לי לעשות משהו נוסף?
    מורן
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום מורן,

1. במידה ועשית את הבדיקות לאחר האיחור בוסת, זה לא מוקדם מדי. לצערי אם הבדיקה שלילית אינך בהריון.
    2. לעתים הוסת מאחר עקב ביוץ מאוחר. במידה ולא תקבלי וסת בשבוע הקרוב כדאי לבצע שוב בדיקת הריון.
    3. איחור בוסת באופן חד פעמי יתכן, ואינו דורש בירור. במידה והוסת יהיה בלתי סדיר ונוטה לאחר גם בחודשים הבאים, הדבר עלול להצביע על הפרעה בביוץ וכדאי לפנות לרופא שלך להיבדק.

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה