הריון בסיכון שבוע 25 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר' הדר,
    בת 33 הריון ראשון , עד שבוע 23 היה תקין לחלוטין .
    בשבוע 23 החלו דימומים אשר בגינם הגעתי למיון , שם נאמר לי כי יש לי שיליה נמוכה (זו הסיבה לדימום) והסתבר גם עם צירים (התקשות הבטן שכמה ימים קודם לכן חשבתי שהן תזוזות העובר שלי) ... מאז כל שעה בערך עם (לעיתים כמה פעמים בשעה) עם התקשויות. ללא קיצור צוואר הרחם.
    כיום אני מטופלת אצל מומחה להריון בסיכון, מקבלת פרוגסטרון 200 מג פעמיים ביום (כלומר 2 כדורים בוקר וערב) כמובן שתיה מרובה ומנוחה עד שבוע 28 בבית .
    בימים האחרונים אני חשה קצת לחצים באזור הבטן התחתונה (כמו כאבי מחזור קלים)
    האם זהו סימן מדאיג? או שטבעי ?
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

צריך לבדוק אותך בכדי לדעת
    לרוב זה כלום, אבל הדרך היחידה לדעת זאת ולאבחן אותך כמו שצריך זה על ידי בדיקה גופנית, מוניטור וכולל בדיקת אולטרה-סאונד

ד"ר הדר
  • תודה רבה !
    מאיה
  • אין על מה

בהצלחה
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה