גם אצלכן זה כך?!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
20 תגובות
עמוד 1
  • לא לזה עוד לא הגענו וגם שלא נגיע אבל כן הם מלכלכים הרבה את הבית.

• אצלנו בלאגן צעצועים והגירת הרובוטריקים לסלון... בכל שעות היום
  • חופש.... יציאה מהשיגרה....
    מה שמדגיש לי שיש לי לפחות ילדה אחת שזקוקה לשיגרה או לפחות לדעת מה התוכניות ומתי ואיך ייעשו וחייבים תוכנית כלשהי, אפילו אם התוכנית היא לצייר ואז לעשות אמבטיה ואח"כ לראות טלויזיה ולאכול ארוחת צהריים.
    הצורך בגבולות מתחזק אצלנו (שוב, אצל ילדה ספציפית) והקושי שלה בהתמודדות ועם הקושי שלה הקריזות והקושי של כולנו עולה מאוד... וגם הרעיונות הקרימינלים.. מעניין מה יש שם בתוך הכרית הזו ולמה זה רך כ"כ.... הממממ....

אז נכון לרגע זה הבית הרוס רק כי איש אחד משפץ אותו
  • אני מנסה לצאת מהבית אבל הם, בעיקר שילה.. בהתנגדויות כל היום!
    "הגימבורי הזה לילדים קטנים!"
    "סתם משעמם בקניון.."
    "אין לי חברים בגינה."
    "לא רוצה"
    "לא רוצה"
    "לא רוצה"
    "לא רוצה"

ועוד ועוד מטעמים, ברכות ושפע של מילים טובות אני שומעת ממנו..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212

• אני יודעת...
    הנה עכשיו אנחנו בבית מול הטלויזיה במקום בחוף הים... (נחשי בגלל מי...)
    זה מתיש. אני יודעת
  • פנינו'ש, גם אני כל השבת חשבתי עליה. .
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אצלנו זה דברים אחרים.
    ואם צריך לקבל עונש אז מקבלים.... אני מאוד משתדלת שהעונים ששחר מקבל לא יפגעו בדור, אבל לפעמים זה בלתי אפשרי.
    זה לא פשוט שבית שלם צריך להיות וללכת לפי חליל של ילד אחד... אבל בשביל אנחנו שם בשבילו לכוון ולהדריך שזה לא יקרה ... באיזה שלב בטח ילמד (מקווה

• גם אצלנו הרבה בלאגן.....הרבה זה ה ר ב ה !!!
    אני משתגעת מזה,מרגישה שכל הזמן אני במרדף אחרי החפצים שלהן...ואם אני משחררת זה בלתי נשלט וכשצריך לאסוף אז כמובן-מישהי עייפה לשניה יכאבו הידיים הרגליים האזניים....
    הן עסוקות.המון במשחקי דמיון ואז כל המשחקים בעצם משנים תפקיד אז אני מדברת על בלאגן של מלא כלי מטבח,ובתוכם קפלות חרוזים קלפים של רבעיות לגו ועוד כיד הדמיון הטובה עליכן...
    החלטתי כשאני מסיימת עם המשפחתון אני עושה פה סדר רציני ומעיפה להן מלא דברים...(אם יתנו לי לזרוק את היהלומים/ממתקים /עוגות וכו' שהבלאגן הזה מבחינתן)
  • גם אצלנו הרבה בלאגן.....הרבה זה ה ר ב ה !!!
    אני משתגעת מזה,מרגישה שכל הזמן אני במרדף אחרי החפצים שלהן...ואם אני משחררת זה בלתי נשלט וכשצריך לאסוף אז כמובן-מישהי עייפה לשניה יכאבו הידיים הרגליים האזניים....
    הן עסוקות.המון במשחקי דמיון ואז כל המשחקים בעצם משנים תפקיד אז אני מדברת על בלאגן של מלא כלי מטבח,ובתוכם קפלות חרוזים קלפים של רבעיות לגו ועוד כיד הדמיון הטובה עליכן...
    החלטתי כשאני מסיימת עם המשפחתון אני עושה פה סדר רציני ומעיפה להן מלא דברים...(אם יתנו לי לזרוק את היהלומים/ממתקים /עוגות וכו' שהבלאגן הזה מבחינתן)
  • מזלי שיש לי בנות......

מקסימום הבלאגנים זה עם תחפושות וציורים, לא מעבר
    פייס: ortal_hori

• גם אצלנו לפעמים הקטנה גוזרת דברים שאסור, מציירת על דברים שאסור. כעסנו, הערנו, הרחקנו.... יש שיפור אבל היא עדיין לעתים עושה דברים שהיא יודעת שאסור.

אבל אצלנו זה קורה בשגרה ולא קשור בכלל לחופש

וכן, גם לי הזמן טס ואני רואה שלא אספיק חלק מהדברים שתכננתי...

השנה ממש עמוס לי
  • עניתי לך בפייסבוק.
    התחלתי לכתוב לכאן וויתרתי.

• חח אורטל. צר לי. יש לי בת. אחת אמנם. אבל שובבה לא קטנה. ומה שהיא עושה כופל את הנזקים שלו פי כמה

• עמית, אני חושבך שמה שלפעמים בא לך לנשאיר אותו עם בייביסיטר זה רעיון טוב.
    אני חושבת שזה טוב לכל הצדדים
    החופש וחוסר המסגרת וחוסרת הגבולות יכולים להטריף ילדים שמאד מאד זקוקים ליציבות, לסדר ולדעת מה עומד לקרות
    תנסי לנשאיר אותו עם בייביסיטר ולעשות משהו עם הבנות
    אני חושבת שזה יהיה לכולכם טוב

• אויי אצלנו זה עוד לא הגיע למצב כזה..למרות שלפני איזה שבוע נטלי החליטה לחתוך איזה בקבוק מיד של בובה, אבל כל עוד זה צעצועים שלהם לא מפריע לי.
    אבל תכלס כן! הייתי משאירה אותו עם מישהו והולכת לכייף עם הבנות, אם זה מה שהוא רוצה אז מה הבעיה? זה חופש גדול ואני מנסה לא לריב ולא להיות קשוחה עם הבנות, לתת להם קצת לנוח. במיוחד שהוא עולה לכיתה אלף אז תני לו קצת יותר זמן מחשב אבל תזכירי לו שבזמן הלימודים ההגבלות יחזרו

• אנחנו כבר מזמן בשלב הזה
  • אצלנו יש רק בנים וזה לא ככה
    רק בלאגן, אבל לא מעיזים להרוס במכוון כלום.
    אני חושבת שאני פשוט יותר מפחידה מכן, עם הכובע של המכשפה והכל...
  • אצלנו יש גם ימים כאלה לפעמים...

לפעמים הם יוצאים לגינה ופשוט מחרבים שם הכל
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• האמת אני לא יודעת...אבל כנראה שגם אצלי הבנים הם המובילים.......
    הם קנו כסף של משחק.....והחליטו לעשות חניות של כול מיני דברים....
    למשל של נעליים.....הוציאו את כול הנעליים מהמגירות סידרו יפה בשורות אבל להחזיר שכחו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה