ירידה בחלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מניקה את הילדה שלי הנקה מלאה. היא בת 3 שבועות ונולדה במשקל של 3.470. כשהיינו בטיפת חלב ביום רביעי שעבר היא שוקלת עכשיו 3.900. שאלתי היא-האם יש מצב שהחלב שלי מתחיל להיגמר? אני חושבת ככה כי: 1) הילדה לא קמה כל 3 שעות. לפעמים היא יכולה לקום כל 4-4.5 שעות ואז אני מעירה אותה או שהיא מתעוררת כבר מעצמה ויכול להיות שזה גורם לירידה במס׳ ההנקות ולכן החלב פוחת? 2)גם כשאני מניקה אותה אני לא תמיד מרגישה תחושת מלאות,תחושה שיש לי מספיק חלב להעניק לה. 3) לפעמים היא יונקת 5-10 דק׳ ואז היא פשוט יכולה להירדם ל3-4 שעות. ולהניק את הדק׳ האלה זה מעט לא? הרי הנקה טובה זה בין 20-50 דק׳.

5 תגובות
עמוד 1
  • היי ומזל טוב :) לפי מה שאת מספרת אנימניחה שהיא עלתה מעל 400 גרם בשבועיים וקצת ככה שהמשקל נשמע תקין ,
    לגבי מספר הנקום עדיף שיהיו לפחות 8 נסי לערוך יומן מעקב , ולראות שיש לך את מספר ההנקות הרצוי ומספר החיתולים הרטובים אמור להיות לפחות 6 .
    יכול להיות שקצב זרימת החלב שלך מהיר ומספר הפתחים רב ולכן היא אוכלת בזמן קצר יותר , הגוף אמור להסתגל לכמות הנדרשת ואז לא תחושי כל הזמן מלאות וגודש , וזה מצב תקין :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • אני באמת אערוך מעקב לגבי כמות ההנקות. מה אני יעשה אם אין 8 הנקות ביממה? יכול להיות שזה מה שגורם לי לירידה בכמות החלב? האמת היא שביממה האחרונה אני לא מרגישה גודש אלא אני יותר מרגישה ריקנות. תחושה שכשאם הילדה תתעורר לא יהיה לי מספיק חלב להביא לה-אם בכלל. אני מרגישה מלאה לאחר בערך 5-6 שעות....

• זה מכיון שהגוף הסתגל לזמני הנקה , מבחינת התחושה זה נשמע תקין מבחינת השעות הייתי מנסה לההעיר במהלך היום לעוד ארוחה
    תעדכני , ואם עדין מרגישה חוסר בטחון , הזמיני מדריכת הנקה הביתה שתבדוק:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • נסי חילבה

• אכן חילבה עוזר להגברת תפוקת החלב , אבל כדאי לבדוק אם באמת יש ירידה בתפוקת החלב , או שמצב נורמאלי של איזון בין הדרישה להיצע..
    ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה