סקר לעולים לכיתה א' (או גדולים יותר) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ואו בדיוק היום קניתי! דבר ראשון רוצי לקנות! כי הדגמים עם הציורים המגניבים נגמרים , והם לא מזמינים עוד! דבר שני יש קל גב ויש מודן ויש עוד חברות שהן פחות ... אני בחרתי במודן , עם עגלה. התיק קל אפילו עם העגלה, החיבור לעגלה נח ולא מאפשר לתיק להתנדנד או להתנתק, יש לתיק שלושה תאים , ותמיכת גב מרופדת. וציור של פאוור ריינגרס
חוצמזה מה אתם עושים ביום שני? רוצים לקפוץ?
אנחנו קנינו של קל גב, עם העגלה. העגלה מחוברת לתיק אבל אפשר לפרק (זה ממש תא נוסף עם רוכסן שאפשר להפריד).
הוא ביקש דגם ספציפי וזה עלה 300 (מתנה מחמתי לכיתה א') תמר הבלוג שלי
אנחנו בדיוק היום קיבלנו תיק מהעבודה שלי. של קל גב עם נסיכות (!). תיק ממש מגניב עם עגלה. אבל התיק נפרד והעגלה נפרדת. נראה לי שלא נשתמש בעגלה. גם לא בטיחותי וגם לא בריא, לדעתי. התיק עם תמיכה לגב, מאוד קל. מתפרק לשני תיקים נפרדים, עם מלא תאים ו״גאדז׳טים״. תיק ממש מעולה. לי חשוב בתיק שיהיה מחברה טובה (קל גב או מודן) ושתיהיה תמיכה טובה לגב.
קנינו את התיק של קל גב של דם החדש ששוקה רשמה . בצבע שחור כסף עם מכוניות לפי בחירה של בני . עלות בסביבות 250 כי בעלי קנה באילת לדעתי . אני מאוד מרוצה . http://www.holdthatpic.com/
לא קנינו תיק, ליאל קיבלה שנה שעברה תיק מהעבודה של בעלי, של קל גב צבע ג'ינס עם חתולה, מזל שהיא נשארה גן כי בדיור החודש בעלי עזב את העבודה ב"טבע" ולא היינו מקבלים כלום.
תיק אולטרא לייט של קל גב, עם תמונה של ברבי ללא גלגלים/עגלה וכדומה... לא אוהבת את הדברים ה אלה... עלה לאמא שלי 120 ש"ח בטויס אר אס (אחרי הנחה של 30% עם הכרטיס הנטען של חבר).
[
השנה יצאנו בזול
]
קנינו תיק של קל גב נסיכות וורוד עלה 260 שח' זה תיק עם הגלגלים שמתפרקים
של קל גב, עם תמונה של בובספוג, של השנה, בלי שום גלגלים..לדעתי מיותר עלה טיפה מעל ל200 , ללא מעמ באילת.
אנחנו קנינו תיק של מודן - עם מערכת הקפיצים - spring system bag עם ציור של הנסיכה סופיה (
סוף סוף גם אני יכולה להשתתף בסקר
קנינו של קל גב, עם ציור די מכוער של כדורגל ונעל, אבל זה מה שהוא רצה וזה הרי בשבילו, העיקר שהוא מבסוט.... יש גם עגלה, מהדגם שהעגלה ממש נפרדת, כי לא נראה לי שהוא ישתמש בה הרבה. יש כיסוי גשם נחמד. אני לא יודעת כמה עלה, אמא שלי החמודה קנתה לו בהתאם לבחירה שלו.
שקד עולה לכיתה ב' שנה שעברה קנינו לה תיק קל גב אולטרא לייט +
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים