הורים לילדים בגנים פרטיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתם היום את הכתבה בערוץ 22 על הגנים הפרטיים שגובים תשלום של חודש שלם בגין שבוע אחד ויחיד באוגוסט??

סוף סוף מדברים על זה בטלוויזיה! (לפחות זו פעם ראשונה שאני שמעתי על זה)

חייב להציף את השטות הזו ולפעול למיגורה!

טענו שם בין היתר שאנחנו משלמים מספיק כל חודש בשביל לממן את ימי החופש של המטפלות
    בנוסף טענו שלא הגיוני שהמטפלות יקחו חופשה אחת מרוכזת בסוף השנה מבלי לתאם עם ההורים...

זה פשוט בלתי נסבל!

איך אנחנו שותקים...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

10 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שזכור לי גם בויצו שילמנו רק ששם דואגים לחלק את התשלומים ל- 10 כך שזה נראה להורים שהם משלמים רק על 10 חודשים (או 11, אני לא זוכרת).
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• ברוב הגנים הפרטיים משלמים על כל חודש אוגוסט כשבפועל מנצלים לרוב רק רבע ממנו

• כן, אני יודעת

ושוב אני אומרת שגם בויצו (לא פרטי) שילמנו רק שהם דואגים לחלק לך את התשלומים ל- 11 במקום 12 כך שזה נראה לך שאת לא משלמת....

זה מה שזכור לי בכל מקרה

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• גם בגן של משרד התמ״ת אני משלמת על אוגוסט ומנצלת - שימו לב - יומיים!
    אז זה לא רק הפרטיים. זה תמיד הרתיח אותי ברמות
  • גם במעונות של התמ"ת שילמנו בזמנו על אוגוסט בלי להיות בגן כמעט כל החודש. זה התחלק כמו שתמר אמרה ל11 תשלומים וכל חודש שילמנו יותר ובאוגוסט לא שילמנו אבל תכלס זה כבר שולם במהלך השנה. זה חסר משמעות בעייני אם משלמים 12 תשלומים או 11 תשלומים גבוהים יותר שברור שהמחירים יעלו בגלל זה הרי אף גן פרטי לא ירשה לעצמו להפסיד כספים בגלל זה. זה צריך לבוא אולי מהמדינה ולא מההורים אבל כמו שאתם מכירות את שר האוצר שלנו...

• שולי, בפרטיים התכוונתי לכל המסגרות שהם אינם של משרד החינוך...

גם אני לפני שנתיים כשרעי היה בויצו שילמתי חודש שלם על שבוע

• כל הדיל הזה התחיל ממעונות התמ"ת. הפרטיים ראו כי טוב טהעתיקו....

• כל הדיל הזה התחיל ממעונות התמ"ת. הפרטיים ראו כי טוב טהעתיקו....

• ענבר
    פייס: ortal_hori

• גם אני לא ידעתי.....

וטוב לדעת שזכרתי נכון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה