סתם רציתי לספר ש... נבלע לי הבוקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האשראי בכספומט.

וזה ממש לא בגלל בעיה בחשבון או משהו.
    פשוט תקלה טכנית של הכספומט שבאמצע ההליך פתאום כבה.

מיהרתי אל הסניף ודרשתי את הכרטיס.
    נעמדה מולי פקידה אדישה וכוחנית כאחד, ופשוט רק ניסתה להשפיל אותי ולהרעיף עלי משימות.
    היא דרשה ממני לפנות לבנק שלי שיפקסס לבנק שלה אישור לקבל את הכרטיס. סרבתי בתוקף! בגלל טעות טכנית בכספומט הבנק אני צריכה להתרוצץ?! לא ולא.

הפקידה האדישה התעלמה ממני וממצוקתי לחלוטין. לא היה אכפת לי שהילד שלי איתי!
    כעסתי עליה, הרמתי את הקול, כולם הסתכלו, לא עניין אותי!
    ולא עניין גם אותה!

אז החלטתי לדבר עם מנהל.
    בדרך למנהל ניגשה אלי פקידה והציעה את עזרתה. למזלי היא באמת הצליחה לעזור, ובסופו של דבר העבירה הודעה לפקידה האדישה למסור לי את הכרטיס שלי.. תודה באמת

בעודי ניגשת לקחת את הכרטיס, דרשה הפקידה האדישה תעודה מזהה.
    הפעם כבר התעצבנתי לגמרי, ושאלתי אותה אם כשגם היא ניגשת לכספומט להוציא כסף היא נדרשת להציג לו תעודה מזהה מלבד קוד סודי.
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

9 תגובות
עמוד 1
  • הייתי צועקת עליה!!
  • חוצפנית
  • איזו חוצפנית!!
    פשוט גועל נפש!
    טוב שעשית ששלחת מכתב תלונה

• שונאת שהמעמד/ תפקיד של מישהו עולים לו לראש.
  • כתבתי לך על זה כבר בפורום השני

תעברי בנק
    פייס: ortal_hori

• ]
  • תראי מצד אחד אני מאוד מבינה אותך, אבל את צריככה להבין שכמו שזו לא אשמתך שהייתה תקלה במכשיר גם זו לא אשמתה..יש לה נהלים מאוד ברורים לגבי איך מוזרים כרטיס חזרה ללקוח ואולי היא לא דיברה אליך יפה ועל זה אפשר להתלונן! אבל את יודעת כמה אנשים מנסים לקחת כרטיס חזרה למרות שיש להחרים אותו? והם נראים נורמלים לגמרי ויש להם מליון סיבות למה זה באמת תקלה..
    גם למסור ללקוח כרטיס בלי ת.ז זה ממש בלתי אפשרי

• אוףף איזו עוגמת נפש...
    העיקר שהסתדר בסוף

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • אורטל, איזה פורום שני?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה