היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף! כל כך הרבה דברים.. הייתי אמורה להגיש 2 עבודות ביום רביעי, אחת ממש גדולה- סמנריון. וכל הקבצים ששמרתי על הדיסקונקי שלי לא נפתחים בכלל, באתי לספרייה במכללה להדפיס, עם שלושת הילדים, ו-שום קובץ לא נפתח. התקשרתי למנחה שלי ביראת פחד נוראית (הילדים ראו איך אני רועדת לפני שאני מתקשרת אליה.. http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
19 תגובות
עמוד 1
אוף פיתוש....כמה עניינים על הראש... אזה אומר שהעבודות שכתבת הלכו או שיש סיכוי להציל אותם??
אני מבינה שאין לך גיבוי. נכון? את צריכה טכנאי מחשבים ולא חנות מחשבים.
אין לך את החומר במחשב? שלחי לי את הקבצים, אנסה לעזור לך
איזה ביאוס יש מצב שהמחשב שומר לך קבצי גיבוי/RECOVERY? שווה לשאול מי שמבין.. הבעיה היא רק בדיסק און קי או גם בקבצים בבית? נסי לשלוח למייל ולפתוח ממחשב אחר
את יכולה להעזר במישהו שיבלה עם הילדים במקומך יום וימיים עד שהראש שלך יהיה נקי?
ניסתי לשלוח במייל, ניסיתי להעביר את זה מהדיסקונקי למחשב.. ועכישו אני מנסה להפעיל תכנה לשחזור קבצים במחשב. אלו קבצים שהיו שמורים על המחשב, והעברתי אותם (במקום לעשות העתק הדבק!) לדיסקונקי. סיימתי לכתוב את העבודה ב 3 וחצי בלילה, לא ממש חשבתי שאני אצטרך את הקבצים האלה על המחשב מלבד על הדיסקונקי. חוצמזה שגם צרבתי אותם לדיסק וגם מהדיסק זה לא עולה.. http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
את צריכה להכנס לספרייה המקורית של הקובץ בPROPERTIES לראות שאת מורידה את הוי מ"הסתר" ואז הוא מראה לך את הקבצי גיבוי בספריה