הנקת תאומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך עושים את זה נכון? איך ביחד?
    איך משחררים צינורית חלב חסומה? אני מרגישה גוש קטן וכואב ודקירות מידי פעם. ניסיתי לעשות עיסוי, קומפרסים חמים וקרים, שאיבה וכלום....
    צריך רק לחייך!
5 תגובות
עמוד 1
  • היי, אילנה

• מי שמשחרר הכי טוב צינורית חסומה זה התינוק...
    תני לו לינוק ותסדרי את התנוחה שלו ככה שהלשון נמצאת בחלק החסום (אפילו בשכיבה אם צריך). היניקה שלו מעסה את החסימה ופותחת אותה.
    לפני ההנקה קומפרסים חמים.
    מקלחת חמה ועיסוי מהחסימה כלפי חוץ אל הפטמה.
    לגבי הנקת תיאומים אין לי מושג...
    בהצלחה!
  • התאומים יונתן ושי בני חודש וחצי.
    הם נולדו בשבוע 35.במשקלים 1.900 ו-2.100.
    כיום הם 3.530 ן- 3.950.
    הם יונקים אבל עצלנים. יונקים מעט ואז מתעצבנים על הציצי. אני משלימה עם חלב שאוב אבל בעיקר עם סימילאק אדוונס.
    אני מצליחה יותר להניק אחד בכל פעם למרות ששנייהם צורחים לרוב באותו הזמן.

הצינורית החסומה למצאת מעל השד. אין מצב שהלשון שלהם תהייה באיזור הזה. אני מעסה את הצינורית כל הזמן והיא לא משתחררת. אני מרגישה דקירות כאב במהאיזור. מה עושים?
    צריך רק לחייך!
  • נראה לי שכדאי לפנות ליועצת הנקה.
    חסימה שנמשכת זמן רב (כמה ימים אני חושבת), יכולה להתפתח לדלקת...
  • מסכימה עם טליה.

חייב לבדוק את זה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה