תמיכה לגבי ההנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שירה ,פורום מבורך
    לא תמיד יש שאלה מקצועית,אלא יותר תסכול ,רצון לפרוק, רצון לקבל תמיכה כשאין בעצם סביבה תומכת וזה כל כך חשוב בתקופה הראשונה כדי לבסס את ההנקה !
    הרבה אמהות כל כך בודדות בתוך האמהות שלהן שפשוט אין מי שיקשיב להן ,אין מי שיתמוך, עידן השבטיות נגמר ונשארה רק בדידות .
    בהצלחה לכל המניקות ולא מניקות
    הפורום הזה נועד גם למי שרוצה להפסיק להניק ,מי שלא רוצה להתחיל,מי שרוצה להניק למרחקים ולא יודעת איך להתמודד עם הסביבה .כולן כאן שוות ,כולן מוזמנות,כולנו פשוט אמהות
7 תגובות
עמוד 1
  • מאיה, חיכיתי לתגובתך, ידעתי שאת תביני את הצורך התמיכתי הכי טוב
    בתור העוגן שלי בהנקות

• ברשותך, ערכתי והדבקתי
    מילים חשובות שמסבירות טוב ממני

• איזה כיף!!!!
    בתור אחת שלא הצליחה להניק פעמיים בגלל כל הלחץ מסביב וחוסר ההתעקשות מהסביבה, רוצה לומר שזהו פורום מבורך!!
    אני נשבעתי לעצמי שאחרי הלידה הזו בע"ה, אני אעשה הכל, אבל הכל, כדי להצליח להניק!
    ועכשיו כשיש אתכן - אני בטוחה שעזרה שאני אקבל פה תהיה לעזר!!

• פייס: ortal_hori

• מעעווווולללהההה
    http://www.studio-liorit.co.il

דנה מרום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה