הי ובוקר אור
לגבי הברזל - אל תשכחי :-) שימי תזכורת קבועה בטלפון, או ליד משחת השיניים - כל דבר שיזכיר לך
הנה המתכון של השייק: הוא טוב במיוחד גם לכל ענייני הטבעות, שאז קל ונוח יותר לאכול דברים במרקם דייסתי/נוזלי
אם יש עוד שאלות - תרגישי חופשי
יעל
שייק ירוק מפוצץ נוגדי חימצון
הרכיבים:
ירוקים - מבסיסים את הגוף, עשירים בכלורופיל שמנקה את הכבד:
חופן מאחד הירוקים לבחירתך, למשל:
מנגולד, נענע, תרד, חסה, קישוא, סלרי, עלי בייבי, רוקט, פטרוזיליה, מלפפון, נבטים (מומלצים נבטי אלפלפא וברוקולי).
אומגה 3/סיבים:
1 כפית זרעי צ'יה/זרעי פשתן טחונים במקום
פרי (רצוי אורגני):
1 אגס בשל / תפוח עץ בשל / כל פרי עונתי לבחירתכם – חתוכים לחתיכות קטנות (במידה והבלנדר אינו "חזק" ניתן לרכך ראשית את התפוח / אגס בתנור, ואז להכניסם לבלנדר).
נוגדי חימצון:
חופן גוג'י בריס / 1 יחידה אסאי (או מיקס משניהם)
חומצות שומן:
חופן גרעיני דלעת טבעיים / אגוזי מלך / 1 כפית ממרח שקדים ( או מיקס משלושתם)
נוזל:
4\1 כוס מים או חלב אורז / שקדים
מזון על/נוגדי חמצון:
מומלץ!!
1 כפית אצת ספירולינה / רבע כפית אצת כלורלה / 1 כפית ויטליז/קלינינג גרינס – של פוקה – להוסיף בסיום הערבול (עם כפית פלסטיק)
(המלצה: להוסיף רק מעל השייק ולאכול מבלי לערבב את התכולה בשייק – וזאת מאחר שהטעם הוא דומיננטי ?)
תוספת סידן:
לא חובה:
חופן אצות וואקמה / 1 כף אבקת חרובים
המתקה (לא חובה!):
1 כפית דבש
1 כפית סילאן לא מומתק (לא לבעלי נטיה לייצור ליחה)
1 תמר
הכנה:
מערבבים הכל בבלנדר.
שמים קודם כל את הכי קשים, ובסוף (למעלה) את הכי רכים.
מיקסרים מומלצים: JTC, VITAMIX (מנועי עבודה טובים שטוחנים את כל הטוּב הזה ?)
שותים בהנאה ומבינים שבזה הרגע אנחנו נותנים "פייט" לכל התהליכים המחמצנים והמסרטנים בגופנו. סחטיין !!
יעל נרקיס,
נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
מתמחה בהריון ולידה
[email protected]054-6949977