היי :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ....היי ... אני כבר הרבה זמן נכנסת לאתר שלכם וקוראת כי זה עיניין אותי ... אני בת 25ועדיין לא בהריון .. אני ובעלי החלטנו רק עכשיו לנסות להביא ילד אחרי 4 שנים ... אני כלכך משתוקקת לילד.. שאני כלכך חוששת לא להיקלט אם כי ברור לי שזה יקח זמן ... אני 6 וחצי שנים לקחתי גלולות חודש אחד עבר כבר ללא לקיחת גלולות . אבל אומרים שעד שזה לא יצא מהמערכת אז יקח זמן עד שאני אכנס להריון ... ואני ממש לחוצה ... ועוד שאני קוראת על כל מיני מקרים שיש פה.. אני ממש פוחדת ... אני החלטתי לעשות בדיקות ביוץ ... קניתי ערכה .. והמחזור דלי היה ב17 לחודש אני מאמינה שהמחזור היה סדיר בכל פעם במיוחד עם הגלולות .. לכן בדקתי גם כאשר יש 28 ו30 יום הבדל ... אבל לא היה עד עכשיו פס כהה .. היה פס כהה יותר... אבל לא זהה לצבע הבדיקה ... יכול להיות שפיספסתי את יום הביוץ ?
    מה עושים ? ... ביינתים פס הביוץ בהיר ...
    אני ממש חוששת

תודה מראש
    יפעת
10 תגובות
עמוד 1
  • מישהו??? קיוויתי לתגובה כלשהי...
    יש לי בעיה מאוד קשה גם עם ברזל בגוף ... מאחר שיש לי טבעת ( להרזייה )
    ואני לא אוכלת טוב הרבה מקיאה אני פוחדת גם שזה יפגע ואני לא אצליח להכנס להריון כלל בגלל שיש לי מחסור מאוד גדול בגוף של ויטמינים ... ויש ימים שלמים שאני לא מצליחה לאכול...
    בבקשה עזרה
    יפעת
  • שלום חמודה
    אספר לך מנסיוני האישי - לקחתי גלולות כמעט רצוף מגיל 17 ועד 26 ונקלטתי להריון תוך 4 חודשים (3 מחזורים ללא גלולות)
    אל תהיי שלילית. אופטימיות זה שם המשחק :)
    נכון שיש מקרים גרועים על נשים שלא נקלטות שנים. תמיד שומעים על הדברים הרעים ולא על המקרים החיוביים, כי זה פחות מעניין....
    יש לי מעל 3 חברות וגם גיסתי שנקלטו תוך חודשיים ופחות מרגע הפסקת הגלולות

כל דבר מגיע בזמנו
    אני אישית נקלטתי בסקס סתמי כשעוד סבלתי מכאבים אחרי תאונת דרכים....
    תני לזמן לעשות את שלו, כשזה צריך להגיע זה יגיע

תהני מהנסיונות
    ושיהיה בהצלחה
  • קודם כל תודה על המענה...
    אני עכשיו קצת יותר רגועה ..
    מה אתם ממליצים לעשות עם נושא הת**** ...
  • הי מתוקה
    קודם כל את ממש צעירה, אז קחי את הזמן בכיף
    בלי לחץ ובלי להכניס את עצמך ללחץ כי לחץ משיג לפעמים בדיוק את התוצאה ההפוכה...
    לשאלתך, אם אני זוכרת נכון, צריך להיות פס כהה שתמיד מופיע , ומימינו, מופיע עוד פס שגם אם הוא כהה וגם אם הוא בהיר, אז זה מעיד על ביוץ.
    יום מקסים

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי :)
    אני יודעת שאני יחסית צעירה אבל באמת קשה לי שאין לי עדיין ילדים .. אבא שלי נפטר לפני חודש וחצי ואני לא זכיתי שהוא יראה את הילדים שלי שזה אחד הדברים שהכי קשים לי ...
    ערכת הביוץ היא של לייף ומה שהם רשמו שאם אין פס בצד השמאלי או אם הוא חלש מהפס הימני אז עדיין אין ביוץ ... בכל מהלך הבדיקות שעשיתי בדיוק אחרי הפסקת המחזור שזה ה22 לחודש כאשר המחזור מתחיל ב17היו ימים של פס בהיר ויום אחד של פס כהה יותר מבדרך כלל היום עשיתי בדיקה נוספת ואין כלל פס בצד השמאלי האם יכול להיות שאותו יום שהפס היה יותר כהה מבדרך כלל זה היה יום הביוץ שבוא מומלץ לנסות ? לפי מה עליי לעקוב? מה כדאי לעשות ?
    תודה על הכל ...
    יפעת :)
  • היי יפעת,
    אני לקחתי גלולות מגיל 18 רצוף והפסקתי רק כשהחלטנו לנסות להיכנס להריון (אני בת 30),
    תוך 3 חודשים מרגע שהפסקתי נכנסתי להריון, בלי לבדוק ביוץ ובלי כלום, אפילו לא קיימנו יחסים יותר מהרגיל...
    אין לך מה להילחץ מהעניין של הגלולות, זה לא אומר בהכרח שייקח לך זמן להיקלט,
    דווקא הלחץ הוא זה שמשפיע יותר, תנסי להיות רגועה ואופטימית ותני לגוף שלך הזדמנות לעשות את מה שהוא יודע...
    שמעתי מחברות הרבה סיפורים על זה שהרופא אמר להן שתהיה להן בעיה להיכנס להריון
    ובסוף נכנסו בלי בעיה.

הכי חשוב בלי לחץ, גם אם זה לא קורה בחודש חודשיים הראשונים.

ושיהיה המון בהצלחה :-)
  • כמה עצוב לשמוע שאדם נפטר מבלי לראות את דור ההמשך.
    אך תחשבי חיובי שהוא נפטר כדי ליוכל להגיע משהו חדש כמו בייבי שלך.
    אני מייעצת לך שתחשבי חיובי ותהיא רגועה וזנ יגיע.
    תעדכני

ל.ל.א
  • יפעת יקרה
    קודם כל אני משתתפת בצערך ומאחלת לך שהאנרגיה בגופך תשתנה ותהפוך לאנרגיה של יצירת חיים
    עכשיו הבנתי אותך...מקודם 2 הודעות שלך לא הופיעו אצלי משום מה...
    אז ככה, קודם כל קחי בחשבון שגם במחזורים סדירים לעיתים הביוץ מגיע לא אחרי 14 יום (נניח במחזור של 28 יום) אלא דווקא אחרי 21 יום וכד', לכן מומלץ לעקוב כל יום עם ערכת הביוץ פחות או יותר באותה שעה של היום.
    אחרי חודש שלם שאת בודקת יהיה לך מידע בדוק מתי הביוץ.
    אם נניח לא הולך בדרך הזו, כל רופא יוכל לעשות לך מעקב זקיקים ולומר לך בדיוק בדיוק מתי הביוץ, וכך תדעי למחזור הבא.
    מבחינת ת ז ו נ ה תספרי קצת מה את אוכלת יתכן ואת זקוקה להשלמה של ויטמינים ומינרלים שונים. יש לי גם מתכון שווה לשייק :-) אבל צריך בלנדר חזק בשבילו. אם בא לך - תגידי ואכתוב לך. השייק הזה הוא כמו מולטי ויטמין ומינרל אבל צריך באמת לשים את כל מה שכתוב בפנים :-)
    האם עשית לאחרונה בדיקות דם ? יש תוצאות של בי 12 ? ברזל ? פריטין ?
    תכתבי אם כן
    המון בהצלחה !!!!

יעל

יעל נרקיס,
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • קודם כל תודה רבה לכולכן....
    וזה מאוד מעודד ...למרות שהיום קיבלתי את המחזור שלי ועוד שזה 5 ימים לפני ...התאריך שאמור להיות..
    וכן עשיתי בדיקות דם חסר לי המון ברזל אני ממש אנמית ואני גם שוכחת תמיד לקחת את הברזל שנותנים לי...
    והלכתי לרופא הוא עשה לי בדיקת דם של הורמונית ... ממתינה לתשובה...
    וכן אשמח למתכון של השיייק:)
    לילה מדהים לכולכן
    יפעת
  • הי ובוקר אור
    לגבי הברזל - אל תשכחי :-) שימי תזכורת קבועה בטלפון, או ליד משחת השיניים - כל דבר שיזכיר לך

הנה המתכון של השייק: הוא טוב במיוחד גם לכל ענייני הטבעות, שאז קל ונוח יותר לאכול דברים במרקם דייסתי/נוזלי

אם יש עוד שאלות - תרגישי חופשי
    יעל

שייק ירוק מפוצץ נוגדי חימצון

הרכיבים:
    ירוקים - מבסיסים את הגוף, עשירים בכלורופיל שמנקה את הכבד:
    חופן מאחד הירוקים לבחירתך, למשל:
    מנגולד, נענע, תרד, חסה, קישוא, סלרי, עלי בייבי, רוקט, פטרוזיליה, מלפפון, נבטים (מומלצים נבטי אלפלפא וברוקולי).

אומגה 3/סיבים:
    1 כפית זרעי צ'יה/זרעי פשתן טחונים במקום

פרי (רצוי אורגני):
    1 אגס בשל / תפוח עץ בשל / כל פרי עונתי לבחירתכם – חתוכים לחתיכות קטנות (במידה והבלנדר אינו "חזק" ניתן לרכך ראשית את התפוח / אגס בתנור, ואז להכניסם לבלנדר).

נוגדי חימצון:
    חופן גוג'י בריס / 1 יחידה אסאי (או מיקס משניהם)

חומצות שומן:
    חופן גרעיני דלעת טבעיים / אגוזי מלך / 1 כפית ממרח שקדים ( או מיקס משלושתם)

נוזל:
    4\1 כוס מים או חלב אורז / שקדים

מזון על/נוגדי חמצון:
    מומלץ!!
    1 כפית אצת ספירולינה / רבע כפית אצת כלורלה / 1 כפית ויטליז/קלינינג גרינס – של פוקה – להוסיף בסיום הערבול (עם כפית פלסטיק)
    (המלצה: להוסיף רק מעל השייק ולאכול מבלי לערבב את התכולה בשייק – וזאת מאחר שהטעם הוא דומיננטי ?)

תוספת סידן:
    לא חובה:
    חופן אצות וואקמה / 1 כף אבקת חרובים

המתקה (לא חובה!):
    1 כפית דבש
    1 כפית סילאן לא מומתק (לא לבעלי נטיה לייצור ליחה)
    1 תמר

הכנה:
    מערבבים הכל בבלנדר.
    שמים קודם כל את הכי קשים, ובסוף (למעלה) את הכי רכים.
    מיקסרים מומלצים: JTC, VITAMIX (מנועי עבודה טובים שטוחנים את כל הטוּב הזה ?)
    שותים בהנאה ומבינים שבזה הרגע אנחנו נותנים "פייט" לכל התהליכים המחמצנים והמסרטנים בגופנו. סחטיין !!
    יעל נרקיס,
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה