היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשלב מסויים בתקופת ההריון, אנו תוהות לעצמנו בנוגע להנקה מה תהיה ההנקה עבורי? האם אצליח? האם יכאב? האם אסתדר? ומה אם לא? הסבתא מספרת, אמא לוחצת, הדודה חופרת, הסביבה דוחפת - אך בסופו של דבר, ההחלטה נתונה בידינו בלבד.
יש נשים שמגיעות להחלטה מגובשת ושלמה, מוותרות על ההנקה מכל סיבה מקובלת שהיא יש שנלחמות בקשיים ומנסות בכל יכולתן ויש שזוכות ופשוט מצליחות ללא כל בעיה.
ואכן, ממחקרים ואף סקרי קהל נמצא שהתמיכה והאנרגיות החיוביות של סביבתינו בהנקה היא גורם מכריע, משפיע ואף דוחף ויכול להוות מוטיבציה לכל מתנסה בחוויית ההנקה האישית שלה.
ובכן, בשונה מהפורום המקצועי של ליהי שלנו הפורום הזה הוקם ונועד לתמיכה, שיתוף, לקבל תשובות מניסיון של בנות שחוו, שהצליחו, שבחרו, וגם שלא. וכמובן לתת כתף תומכת לכל אישה בנוגע לכל הקשור בהנקות/שאיבות ונגזרתן...
ולסיום, בכל בחירה שלא תהיה, וכל כיוון שלא נבחר, בואו לא נשכח אמא רגועה - תינוק רגוע.
11 תגובות
עמוד 1
תתחדשי על הפורום!@
רק שאלה קטנה - מה ההבדל בין זה לבין הפורום של ליהי סופרין?....
קצת מבלבל...אותי בכל אופן פייס: ortal_hori
בפורום של ליהי, יש תשובות מקצועיות מאשת מקצוע לגבי הנקות או הכנה ללידה בפורום הזה מדובר בנטו תמיכה בין בנות ושיח על ההנקה כמו תמיכה הדדית וד"ר ערן לצורך העניין.
אני חייבת לומר שאת שני הקטנים שלי הנקתי (ומניקה) ללא כל תמיכה. לבד. בתור אמא צעירה כאב לי מאוד שאין לי סביבה תומכת כולם לקחו זאת כמובן מאליו וכשלא הסתדר, קנו לי תמ"לים ושיכנעו לתת. לא הייתה לי הזדמנות לבחור או להחליט בכוחות עצמי בנוגע לעתיד ההנקה וכך עם נהוראי ויתרתי בגלל ההשפעה הסביבתית מניסיון, עם תהל החלטתי להילחם, והצלחתי.
פה נכנס הפורום, לתמיכה שיתוף עידוד טיפים להצלחת ההנקה משהו שגם לי לא היה והצטרכתי מאוד. מקווה שבנות שמרגישות כמוני יפיקו תועלת
שירההההה כל הכבוד על היוזמה!!! את אמא משכמה ומעלה!!! ראויה להערכה...
מזל טוב נשמע כמו פורום לכל המוווו מווווו בשעות הקטנות של הלילה (והיום...) יוזמה מבורכת