רוצה להיכנס להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר וערב טוב,
    אני אוטוטו בת 26 ומנסה כ 8 חודשים להיכנס להריון ללא הצלחה.
    תחילה ברור ראשון ביצעתי שתי בדיקות דם, אחת בדיקה הורמונלית בסיסית ובדיקה אחת לביוץ.
    לאחר שביצעתי את הבדיקות הלכתי לרופא שטען שהכל תקין לחלוטין.
    ביקשתי לעשות עוד בדיקת דם נוספת על מנת לראות שאכן מתבצע ביוץ האופן רציף ואכן בפעם השניה כמו הקודמת התוצאות היו : פרוסטוגן 34.6, אסטרוגן 768.
    כמו כן הרופא אמר שאין צורך לחזור אליו והכל בסדר.
    רציתי לשאול:
    1) האם התוצאה בסדר? ז״א אפשר להגיד שאני פוריה?
    2) אובחנתי לחשש לרחם דו קרני ואני מאוד מאוד חוששת מזה! אולי זה מעכב הריון?
    יש לציין שאני שומרת נידה וטובל במקווה והרופא אמר שאולי יש מצב שאני טובלת מאוד גבולי, אז אנע נוטלת טיפות של צמח מסטיק תמני שהוא מקצר את המחזור משמעותית ומחזק את כל מערכת הרבייה של האשה (ביוץ, רחם וכו׳...) אכן המחזור מאוד קצר ואני מרוויחה ימים אז אני לא מפספסת את הביוץ. יש לציין שלפניי החתונה (8 חודשים) הרופא ביצע בדיקה ואגניאלית ואמר שהכל בסדר.
    אני מאוד מאוד חוששת בייחוד שהרופא אומר שהכל תקין ואני לא נקלטת!
    בנוסף גם אנחנו מקיימים יחסים יום יום וכולם אומרים שעדיף יום כן יום לא על מנת שהזרע לא ייחלש...

תודה רבה :)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    1. התוצאה תקינה ומעידה על כך שאכן התרחש ביוץ
    2. רחם דו-קרני הינו מום רחמי שלרוב אינו מפריע לכניסה להריון, ובמרבית המקרים אינו כרוך בסיבוכים במהלך ההריון. על מנת לברר האם אכן מדובר ברחם דו-קרני מומלץ לבצע אולטרה סאונד תלת מימדי.
    3. אין מניעה לקיים יחסים יום יום, זה לא מחליש את הזרע
    4. מומלץ לשלול בעיה באיכות הזרע שיכולה לגרום לירידה בפוריות על ידי ביצוע בדיקת זרע לבן זוגך
    5. כדאי לשקול ביצוע צילום רחם על מנת לוודא שאין חסימה בחצוצרות, בעיקר אם ישנם גורמי סיכון לכך כמו הריונות בעבר/הפלות/זיהומים ברחם או ניתוחי בטן

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה