משכנתאות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי פה אולי מתמקצעת בתחום הזה? או מתמצאת במיוחד בנושא? ריביות ושות'?

3 תגובות
עמוד 1
  • גם כשהיינו בבנק וניסו להסביר לי את המונחים ומושגים לא הבנתי
  • אני כמו תמר, גם כשהסבירו לי בבנק לא הבנתי כמעט כלום, אבל יש כמה דברים שאני יכולה להסביר לך:
    - כל בנק והריבית/תנאים שלו, את צריכה לעבור בין כמה בנקים ולשמוע מה התנאים שלהם
    - הצעה סופית תקבלו רק כשתבואו לבנק עם דירה שכבר בחרתם והחלטתם עליה
    - אתם צריכים להקפיד שהחזר משכנתא בחודש לא יעלה על 30% מההכנסה המשפחתית, ותקחו בחשבון שהחזר גדל כל הזמן. נגיד אם החזר ההתחלתי הוא 3500 ש"ח לחודש, תוך זמן יחסית קצר ההחזר יעלה ל4000 ש"ח לחודש וכך הלאה...
    כשאתם מחשבים החזר חודשי שלא יעלה על 30% מגובה הכנסות, תקחו את הפרמטר הזה בחשבון

ו... בהצלחה!
  • אם שניכם לא מבינים בזה,וגם אין לכם םנאי לכאב ראש של ההתרוצצות אני ממליצה בחום לקחת יועצ/ת למשכנתאות.
    יש חברות שהן בדרך כלל נורא יקרות,אנחנו לקחנו מישהי פרטית שגבתה כמה אלפי שקלים אבל עשתה בשבילנו הככככל!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה