אני מודאגת מעניין הפוליו.. זו רק אני?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי מבינה בזה. אני גרה בדרום וכעת קראתי כתבה שרוצים לחסן את כל ילדי הדרום בחיסון מוחלש נגד פוליו. החיסון המוחלש מסוכן אך מנגד יש סכנה בהידבקות בפוליו. מה עושים? מחסנים או לא?
9 תגובות
עמוד 1

• פייס: ortal_hori

• למיטב ידיעתי עוד לא היה ולו מקרה הידבקות אחד.
    מצאו את הנגיף בביוב והוא כבר מזמן לא רק בדרום, מצאו גם במרכז.
    אמרו שחשוב להקפיד על הגיינה ולא מעבר.
    חיסון לפוליו כולם מקבלים בטיפת חלב. לא כל כך מבינה את ההנחייה הזו אם הילדים מחוסנים במסגרת הסל דרך טיפת חלב
  • מבינה אותך...
    אני מאשדוד וקראתי את הכתבה ב YNET והיתקשרתי ישר לטיפת חלב ובה נאמר לי שעדיין לא יצאה הנחייה חדשה.
    מי שחוסן אז זה מספיק...

• ברור שמחסנים אם לא חיסנת עד כה.
    זה חיסון שהוא חלק משגרת החיסונים דרך טיפת חלב.

ואני די בטוחה שאם יחלו בחיסון ילדי הדרום זה יהיה רק לגבי אלו שלא חוסנו במועד המיועד.

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• כל ילד שחוסן במועד קיבל מנות נגד פוליו.
    אני גם קראתי את הכתבה ולא נלחצתי.
    א. עדיין לא שמעתי על מקרה שבו ילד נדבק בפוליו (טפו טפו טפו
  • בכתבה רשום שגם ילדים שחוסנו יצטרכו לקבל את החיסון הנ"ל...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4411941,00.html

• על פניו נראה שזה כיסתו"ח לשמו.

• אני יודעת מה כתוב,
    בינתיים לא יצאו החיסונים, אז אם זה היה משהו רציני החיסונים כבר היו נכנסים לטיפת חלב
    נטלי
  • הייתי אתמול בטיפת חלב ואמאו לי שרק בתחילת שבוע יצאו הנחיות לגבי זב

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה