שלום לכם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה נשמע?

לא הייתי פה מיליון שנה, זה לא קל לגדל חבורה כזו, זה מעייף ומתסכל והחופש הגדול הופך את זה בכלל ללהיט.

שנה שעברה הייתה מישהי שעשתה קייטנת אמא, ואמרתי לה שאשלח את החבורה שלי אליה גם, לא זוכרת מי זו הייתה.

בכל אופן רעיונות לתעסוקה בבית שלא מחייבים את כל תשומת הלב שלי, יש דברים כאלה?

"תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."

טוב, זו כן בדיחה

6 תגובות
עמוד 1
  • ואוו!!! בהחלט חבורה

• צולי איך שכחת את ההלם שלה שהיא גילתה על ההריון הכפול השני?
    פייס: ortal_hori

• קודם כל זה שלא שינית את הכינוי שלך ואת עדיין קוראת לעצמך הריונית מאושרת אחרי שני זוכות תאומים + בכור זה כבר סימן טוב,
    אני מקווה שאת פחות הריונית ופחות או יותר מאושרת...

שנית- לגבי הבכור היו פה שירשורים של בייביבום ושלי על המלצות לתחילת קריאה ומשחקי חשבון עם גילאי 5-6, ואת הרעונות יצירה היפים של אופק דין
    לשחר המלך היה שירשור על פעילות בחוץ והצעתי שם גם כמה רעיונות,
    חוץ מזה פעילויות בית מבורכות לימים חמים יכולות להיות לדוגמא תחפושות- שזה ממש מתאים לכל הגליאים,
    חישוקים אם יש לך בבית יכול להעביר איתם יום שלם (את צריכה לא יותר מ5- אחד לכל ילד) לעשות מסלולים, קפיצות, להעביר את כל הגוף בחישוק וכו'...

חיזקי ואמצי, עוד מעט זה מאחורייך
  • אופק דין- הקייטנה שלך! לזה התכוונתי :) תודה על הרעיונות נשתמש בהם.

שחר המלך- מה זה לבד? יש להם אבא, הוא עובד רוב הימים עד שבע אבל הוא קיים.

מתוקונת- מה לספר?
    זה אתגר, לא קל, ויתרתי על הנקה, אני שואבת קצת והם אוכלים גם אופטימל, הגדולים מקבלים אותם יפה.
    עשינו צילומים משפחתיים, יצא ממש יפה, היא צילמה אותם בצורות של פירמידה ולפי זוגות והייתה ממש יצירתית
    קנינו רכב גדול כדי לאכלס את כל כיסאות בטיחות וקשה לי לנהוג בו, אני יוצאת לבד לסיבובים בלילה כדי להתרגל לאוטו, ואני לא אתרגל לעולם :D, התאהבתי בנסיעות השקטות האלו , רק אני והכביש.

אשטנגה- תודה על הרעיונות

"תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."

טוב, זו כן בדיחה

• בהחלט כל הכבוד לך! איזה אוטו קניתם? להורים שלי יש מאזדה 5 שהיא מאוד גדולה וכ"כ כיף לנהוג עליה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה