מודאגת מאוד דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,
    אני בת 31 ללא ילדים נשואה 3 שנים, ב-7חודשים האחרונים הייתי בהריון(טבעי ללא טיפולים) פעמיים הראשון הפסיק דופק בשבוע 8 נתנו לי ציטוטק לאחר שבוע בוצעה גרידה, ולאחר יומיים היה זיהום ברחם לא יודעים בידיוק היכן, נתנו לי אנטיביוטיקיה, לאחר מחזור אחד שוב פעם נכנסתי להריון וזה היה מחוץ לרחם- בצוואר הרחם למעלה, עשו לי פרוטוקול ארוך (4 זריקות מטוטרקסט + אימובליזציה) המתנתי 4 חודשים והתחלתי לנסות שוב, מנסה כבר חודשיים ללא הצלחה. אציין שמאז כל מה שקרה הווסת שלי קצת שונה וזה מדאיג אותי מאוד!! הרופא שלי אמר שאין שום דבר לדעתו שלא בסדר. עשו לי גם אולטראסאונד ואמרו שהכל נראה תקין. לפני מה שקרה הווסת הייתה מתחילה כדימום קל ומתחזק בערך 3 ימים ויורד, היום - זה מתחיל כהפרשה חומה כמעט יממה ואז עוד יומיים דימום (לא היסטרי) וביום הרביעי ממש נחלש ואז שוב מתחזק קצת ושוב נחלש. האם זה תקין?? ואם לא אז בבקשה תפרטי לי מה זה יכול להיות ראיתי שרשמת למישהיא הידבקיות ברחם במידה ויש הדבקיות מה לעשות??? אני ממש מפחדת שאין לי נזק ברחם, אני עוברת תקופה נוראית מפחד שמשהו לא תקין. בבקשה עזרי לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה