לידה מוקדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יש לי שאלה .. בעז"ה זו הולכת להיות הלידה השנייה שלי ..
    העניין הוא שאני כבר בשבוע 34 +3 עכשיו עם פתיחה של 1.5 ס"מ מיום שישי ומחיקה של 80%
    הייתי מקודם שוב אצל הרופא כדי לראות אם הפתיחה התקדמה וכלום ..
    ההריון הזה היה בהריון בסיכון בגלל צירים מוקדמים
    כרגע יש לי צירים לא סדירים שבגללם הרופא הפנה אותי למיון..
    אבל קצת אחרי שיצאתי מהרופא נהיה לי גם לחץ בטוסיק שמפריע לי ללכת או לעמוד שלא נדבר על לשבת

לא ממש בא לי ללכת למיון כי סתם ימלאו אותי בנוזלים וזריקת ונטולין כמו שנתנו לי יום שישי במיון ופעם שהייתי לפניה ..

מה אתן אומרות מה כדי לעשות ?
    לנסוע למיון לעבור שוב את כל הטרטור הזה ולהתמלאות בתרופות שיחזיקו גג 48 שעות
    או לא?
    אשמח לתשובה אני נואשת..
3 תגובות
עמוד 1
  • היי :)
    אני מבינה את ההתלבטות שלך , אבל עדיין חושבת שכל יום ברחם הוא חשוב ! אז לשיקולך.. אני הייתי הולכת..

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • רק רציתי לעדכן..
    אז ב"ה אני כבר אחרי לידה.. ילדתי את בתי השנייה ביום ראשון בלילה.. בשבוע 36+3
    והיום בעז"ה אנחנו משתחררות..
    מאחלת לכולן לידה קלה ..
  • יאוווווו מזל טובבבבבבבבב!! תודה על העידכון!!!
    איזה יופי שהצלחת להחזיק:)
    אני מאושרת ! רק בריאות ונחת! ואנחנו פה למענך בכל שאלה , התלבטות ורצון לשתף:)
    עם המון אהבה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה