היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא מספיק שכל יולי אני משלמת הון תועפות רק בשביל שהבנות שלי ימשיכו ללמוד כרגיל בחוק חינוך חינם. לא קייטנה ולא נעליים. רק גן רגיל. לא מספיק שכל אוגוסט אני אקרע בעבודה בלילות כדי להיות עם הילדים בבקרים, בעלי כל יום ייצא מוקדם מהעבודה ובנוסף נשלם למטפלת. לא מספיק שאני משלמת עוד 800 שקל על שבוע - 5 שעות כל יום לשתיים על הקייטנה היחידה שיש באוגוסט לא מספיק שהגן של איתן נגמר ב 03.08 במקום ב 08.08. כי הרי התחלנו את הגן מוקדם יותר
5 תגובות
עמוד 1
טוב שהוצאת את זה... זה באמת מעצבן, אני בטוחה שבתוך שבוע כבר תהיי במקום אחר וזה יעצבן פחות. יש מצב שתדברי עם צוות הגן ותראי אם יוכל להשאר צוות חלקי עם הילדים שלא נמצא להם פיתרון בכזו התראה? זו באמת התראה קצרצרה.
גם אני מתעצבנת מזה... גם אצלנו שבוע הבא מסיבה בגן ומסיימים ב12 באותו יום...
לא ברור לי למה דרושות 4 שעות כדי לארגן מסיבה פשוט לכ14 ילדים... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
פייס: ortal_hori
באמת.מעצבן! אצל הבנות שלי מסיבת סיום הייתה אחה"צ ובאותו יום לא היה צהרון(אנחנו גם ככה לא רשומים) למשפחתון אני עושה משהו סמלי וגם לא ע"ח שעות המשפחתון ומסיימים כרגיל....
במקרים כאלה תמיד משאירים את אחת מבנות הצוות עד השעה 16, להורים שבאמת אין להם אפשרות.
זה לפחות מה שהיה כשעבדתי בפרטי
מסכימה איתך לגמרי שזה מעצבן! סוגרים את הגן מוקדם כדי לסדר אותו, לנקות ולארגן.... ואת אומרת שזה בכלל מחוץ לגן
לא הייתי מוותרת! מחר בבוקר תודיעי שאין לך אפשרות לקחת אותו ב- 12 תמר הבלוג שלי