ביוץ מתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתי אני אמורה לבייץ? כמובן שאני עם ערכות ביוץ, אני עושה מקווה ויוצא שאני מתחילה לקיים יחסים ביום ה- 12 13 הווסת שלי כל 28-30 יום, האם יש סיכוי שאני מפספסת בגלל המקווה? מתי נראה לכן שאני מבייצת? אציין שעברתי בשנה האחרונה 2 הפלות שנקלטתי די בקלות ואני ללא ילדים.
    כל פעם לפני קבלת המחזור אני בטוחה שאני בהריון וזה מתסכל אותי ומכניס אותי למתח נוראי, יום שישי קיבלתי (לאחר 8 בדיקות ביתיות שקניתי) כי איחר לי יום 1.....
3 תגובות
עמוד 1
  • הי ליאת
    על פניו נשמע בסדר, אבל יכול להיות שיש גורם רגשי ברקע? מתח ?
    כשאת מתחילה לקיים יחסים ביום ה- 12, 13 למחזור - למשך כמה ימים אתם מקיימים ? ובאיזו תדירות (כל יום ? כל יומיים ?)
    אשמח לתשובתך

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • כן אני במתח אבל גם אחרי ההפלה הראשונה הייתי במתח והצלחתי להיכנס להריון, אנחנו מקיימים יחסים מהיום ה- 13 (אני טובלת במקווה בחודשים האחרונים) במשך 4 ימים רצוף.
    אני באמת מנסה להרגיע את עצמי לנסות לחשוב על דברים אחרים אבל כמובן זה קשה כשאת כ"כ רוצה את זה.

תודה
  • הי
    הייתי ממליצה לך לקיים 3 ימים לפני הביוץ, בביוץ, ושלושה ימים לאחר הביוץ.
    כלומר מהיום ה- 12 עד היום ה- 17 למחזור, כל יום :-)
    בהצלחה
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה