שאלה לגבי כניסה למסגרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    הקטנה שלנו בת 3 חודשים חמסה עליה ישנה טוב בלילה.
    בד"כ הולכת לישון בסביבות 19-20 בערב ומתעוררת ב-4-5 בבוקר מקבלת בקבוק וחוזרת לישון עד 9 בבוקר (-:
    בעוד כחודש אנחנו אמורים להכניס אותה למסגרת וגם אני חוזרת לעבודה. העניין הוא שהמסגרת מתחילה ב- 7:30-9:00 אני מחפשת רעיונות איך ליישר אותה ולהעיר בצורה כזאת שנוכל להגיע לתינוקיה בזמן.
    יש לציין שעד היום לא הערתי אותה מעולם משנתה כי כולם אמרו לי שתינוק ישן לא מעירים....
    יש לנו חודש להתארגן על זה ואני מניחה שבחודש אפשר לשנות הרגלים שכבר נוצרו ולייצר הרגלים חדשים. אנא עזרתכן איך עושים את זה?
    בנוסף אשמח לקבל טיפים לקראת הכנסה של ילד למסגרת. מה כדאי להביא בימים הראשונים? עם כמה בקבוקים לשלוח? כמה מצעים? וכו'.
    תודה מראש,
    קרן
8 תגובות
עמוד 1
  • נסי ליצור שגרה בה את מקלחת אותה ומרדימה עד שבע בערב,כדי שתקום מוקדם יותר,בכל מקרה בדרך כלל הם משנים הרגלים ומאוד יתכן שעד הכניסה למסגרת היא תשנה את דפוסי השינה שלה.
    מתי מקבלת בקבוק לפני השינה?אולי שינוי של השעה גם כאן יכול להועיל.
    לגבי הכניסה למסגרת,לדעתי בגיל הזה זה הרבה יותר פשוט מאשר שהם גדולים יותר(מניסיון בטיפול בילדים,שלי תמיד נכנסו מאוחר למסגרת)
    בדרך כלל המעון יגיד לך מה בדיוק הם רוצים שתביאי,אבל בגדול-טיטולים למשך כמה ימים לפחות,חבילת מגבונים,2 סטים של בגדי החלפה בגיל הזה,מוצץ שנשאר בגן בנוסף למוצץ שלה,בקבוקים כדאי 2,אחד למים ואחד למטרנה,חיתול בד לפליטה\שינה אם היא רגילה או איזה חפץ אחר אהוב ומוכר.מצעים אין לי מושג,בדרך כלל המסגרת מספקת נראה לי ואם לא כבר יגידו לך.
    בהצלחה
  • לדעתי פשוט תתחילי העיר אותה בבקרים.
    עם הזמן (מהר מאוד) היא תתאים את עצמה ותלך לישון גם מוקדם יותר.
    בסופו של דבר היא כבר תקום לבד בשעות האלה.
    אל תדאגי, ילדים משנים הרגלים די בקלות

מיכל

• בגיל הזה ברגע שאת מרגישה ויודעת שיש שגרה - היא משתנה
  • מסכימה עם כל מילה של ענבר
    פייס: ortal_hori

• תודה בנות! עזרתן מאוד נקווה שיעבור בקלות.
  • אורטל מותק,
    ההנחיה של טיפת חלב לטעימות היא גיל חצי שנה.....

• ממש לא...
    פייס: ortal_hori

• אורטל- שינו את זה שוב (בפעם המאה)....
    עכשיו ההנחיות חזרו להתחלה בגיל חצי שנה... הסיבה לזה היא שהורים לא הבינו שמגיל 4 חודשים עד חצי שנה זה רק טעימות (כלומר לא יותר מכפית שתיים ביום!) ונתנו ארוחה של ממש (או חצי ארוחה)- דבר שמעמיס מדי על תינוק קטן ולא בריא בשבילו...
    אין בעיה לתת מגיל ארבעה חודשים אבל חשוב לשזה יהיה ממש מעט (גם אם התינוק מתלהב)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה