עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי , אני ובעלי מנסים זמן מה להרות....חודש שעבר נעזרתי בבדיקת ביוץ ושכבנו בדיוק באותו יום שהיו שני קווים ברורים וזהים.
    אני מקבלת מחזור יחסית סדיר בין 28-32 ימים -חודש שעבר הוא הגיע לאחר 28 ימים.
    היום אני ביום ה32 והמחזור לא עושה סימנים שהולך לבוא....אני רצה לשירותים המון ויש לי בחילות שלושה ימים שמתחילות דווקא מאחר הצהריים ועוברות.
    אתמול בערב כשחזרתי מהעבודה עשיתי בדיקה ביתית שהראתה קו אחד ,זרקתי לפח בעצבות ונכנסתי להתקלח....כשיצאתי עלתה סקרנותי והוצאתי את הבדיקה מהפח וראיתי שנוסף עוד קו בהיר וחלש.
    אני ממש מבולבלת ,מי יכול לעזור?
14 תגובות
עמוד 1
  • אמנם זו תשובה לא מספקת אבל פשוט תמתיני עוד איזה יום או יומיים ותעשי שוב בדיקה
    או לגשת לעשות בדיקת דם אצל אחות וזוהי התשובה הברורה ביותר
  • תודה , הסקרנות פשוט הורגת אותי.......
  • היי ,עשיתי הבוקר עוד בדיקה ביתית עם השתן הראשון של הבוקר ושוב יצא לי קו חלש מאד מאד וקו חזק.....כנראה שאין מנוס מבדיקת דם ביום ראשון..... אני ביום ה33 מיום המחזור האחרון כך שכבר חרגתי גם מהמחזורי הכי ארוך שהיה לי
  • אני מחזיקה לך אצבעות ובטוחה שהכל יהיה מושלם !!!

ליאורית
    http://www.studio-liorit.co.il

דנה מרום
  • תודה!!!! מחר אלך לעשות בדיקת דם...מקווה שהיא תצא חיובית
  • הי עלמה !
    ובוקר אור
    גם קו חלש נוסף לצידו של החזק מעיד (ב- 99%) על הריון
    בשעה טובה
    את כמובן יכולה לעשות בדיקת דם לבטא, אבל רוב הסיכויים שהתשובה היא חיובית
    מאחלת לך המון בריאות

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יצא לי בטא 18 מה זה אומר?
  • באותו יום של בדיקת הבטא בערב קיבלתי כאבים חזקים מאד בבטן והתחיל דימום שלמחרת התחזק וגם הכאבים.....לפי מה שהבנתי זה בטח סוג של הריון כימי והפלה טבעית. אני בכל מקרה הולכת לבדיקת בטא נוספת ביום חמישי כדי לראות שהיא ירדה (אני כבר לא מאמינה שהיא תעלה) מאז הדימום אני כבר לא מרגישה את כל תסמיני ההיריון שהיו לי קודם לכן...אני כבר לא רצה לפיפי כל רגע,אין בחילות....כאילו הכל נעלם ביום אחד

השאלה העיקרית שלי כרגע , האם כאבים חזקים (מאד!!) במצבי זה דבר תקין או שמחייב בדיקת רופא?
    תודה ויום טוב
  • לאור העובדה שאת אומרת שהכאבים מאוד חזקים- אז כן, תבדקי על ידי רופא, או במרכז לבריאות האישה וכד'. לוודא שהכל בסדר מבחינת המערכות בגוף.
    ושתקלטי בהמרה להריון קל בריא ותקין אמן

יעל

יעל נרקיס,
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה יעל
  • היי בנות , היום עשיתי שוב בטא שירדה בחזרה לחמש....וכמה שידעתי שזה יקרה , עדיין הייתה לי תקווה קטנה שיקרה נס
    ככל הנראה זה היה היריון כימי ..... יש מישהי שעברה את זה ואח"כ נכנסה להיריון תקין? אחרי כמה זמן?
    אוף בא לי לבכות !!
  • תהי חזקה
    הבייבי המיוחל יגיע בעזרת השם יפה ובריא

שולחת חיזוקים
  • ברור !!!
    אפילו בפעם הבאה בע"ה
    שולחת לך חיבוק גדול גדול והרבה אמונה בעצמך שתצליחי
    שבת שלום ובשורות טובות בחודש הבא
    יעל

יעל נרקיס,
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה רבה בנות , מקווה שבפעם הבאה אעדכן אתכן בבשורות טובות , נשיקות !!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה