אני גם בשמירה, מאז שבוע 15(מחר נכנסת ל26)
לוקחת מאז שבוע 15 כדורי פרוגסטרון כמו שלך אבל רק אחד ביום
הרבה מנוחה והרבה שתיה. אני לא חייבת להיות במיטה כל היום.
בינתיים ההריון מתקדם נהדר, הקטנטונת בריאה וגדלה יפה והמצב של הצואר סטטי
אני במעקב במרפאת הריון בסיכון בבילינסון(כל שבועים אולטראסאונדשזה נהדר בעיני) ואת כל הסקירות/בדיקות שדורשות יותר יחס עשיתי אצל ד"ר זאב אפרת באופן פרטי.(מומלץ בחום)
אגב בטבלה שכתבתי עליה קודם- יש גם מקום להערות שרשום בכל יום גם את התורים ולהוציא טופס 17 וגם דברים נחמדים כמו דייט עם הבעל, ימי הולדת וכו.
עוד משהו שעזר לי- הקדמתי דברים שעושים בשלבים יותר מאוחרים, למשל לחקור עגלות וסלקלים, לחשוב על עיצוב לחדר, ובגלל הסיכון ללידה מוקדמת הרגשתי צורך לעשות קורס הכנה ללידה בשבוע מוקדם יותר כדי לדעת לאן אני נכנסת. אסור לי לעשות את התרגילים שמלמדים שם אבל אני מקשיבה ולומדת וזה מרגיע
ככל שהצלחתי ליצור לעצמי יותר תעסוקה בשמירה, ככה הרגשתי פחות לחוצה כי התעסקתי בהרבה דברים אחרים ולא רק בלדבר על כמה מסובך לי בהריון וכמה מלא זמן עוד יש עד שנגיע לשבוע 40. זה לא שאני לא מודאגת ולא חושבת על ההריון אבל אני משתדלת היום(כי אני מודה שב3 שבועות הראשונים בעיקר התעסקתי באיך אני אמורה לא להשתגע מדאגה כל כך הרבה זמן) לעשות דברים שעושים לי טוב בלב ובגוף כדי שההריון יהיה יותר בריא. אני מקפידה על שתיה ועל ללכת לכל הבדיקות בהתמדה ולנוח ולא להשתולל יותר מדי זה מה שיביא אותי לשבועות המאוחרים!
אני אולי אשמע משוגעת אבל אני גם מאז שבוע 15 נואמת לבטן שלי מלא פעמים ביום שעדין לא הגיע הזמן וכמה היא ילדה טובה שנשארת בפנים ושאחרי ה 10/10 זה מצויין אבל עד אז שלא תסתבך איתי עם נסיון לצאת.
הכי חשוב לשמור על מצב רוח טוב ולא להתפרק ולהזכיר לעצמך את הדברים הטובים שיש לך ביד(מה דעתך לכתוב אותם?)
אם תרצי את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל :)
סליחה על המגילה...