אצלנו זה גם קצת מורכב.
מהצד של בעלי,
אני לא מצפה ליחס שווה,אבל אין אפליה.יש הפרשי גיל מאוד גדולים בין הנכדים,(לשם השוואה הנכדה הבכורה שחמותי הכי מחוברת אליה מן הסתם,היא כבר חיילת משוחררת שחזרה עכשיו מטיול ארוך במזרח....)
חמי וחמתי מבוגרים ועזרה של לשמור על הילדים וכאלה אין לנו,אבל הם עוזרים המון כלכלית,הבת הבכורה שלי מדי פעם נוסעת וישנה שם לילה ומקבלת יום כייף.
האמצעית נסעה כמה פעמים רק למהלך היום וקיבלה פינוקים.
כשנולד הקטן שלי הרגשתי שהם הרבה יותר מתרגשים ומתלהבים ממנו,וכשאני חושבת על זה מכיוון ששאר הנכדים הם מהבת שלהם ולאח של בעלי אין ילדים(לפחות בנתיים),הוא היחיד שממשיך את השם של המשפחה-גם במשפחה המורחבת.
חמתי מאוד אוהבת לקנות להם ולפנק
אבא שלי וזוגתו מפנקים הרבה במתנות,עוזרים כלכלית כשמממש צריך ורק כשאני מבקשת....אף פעם הילדים לא ישנו שם לבד או שמרו עליהם,מהסיבה הפשוטה שגרים רחוק.
לזוגתו נולד עכשיו נכד ראשון ואני יודעת שהיא שומרת עליו המון.אבא שלי אומר שהוא מרגיש אליו כנכד לכל דבר.
אמא שלי מפנקת במתנות,בעיקר בגדים,גם גרה רחוק,אבל יאמר לזכותה שאחרי לידות או בזמנים קשים שאני צריכה היא מגיעה ואז משתדלת לעזור,לעיתים רחוקות גם נשארת לישון.עושה קצת קניות,כלכלית אין לה הרבה אפשרות אבל עוזרת כשיכולה.
בן זוגה מאוד משבח את האמהות שלי והילדים והם קוראים לו סבא אבל זה הרבה פחות קרוב מכל השאר,מכל הבחינות.
פוווווווווווווו יצא ארוך