נפיחות באיבר המין שבוע 35 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שישי אני אהיה שבוע 35 ומאז תחילת שמיני הרגשתי חוסר נוחות באזור המפשעות. לפי מיטב הבנתי הדבר תקין שכן יכול להיות שהראש הוא למטה אז יש כזאת הרגשה. אבל ביומיים האחרונים נהיה לי רק בבקרים ולפעמים במהלך היום לא רציף קצת חוסר נעימות וטיפה של כאב באזור זה וגם באזור השפתיים ואתמול ראיתי כי השפתיים נפוחות וגם האזור שבין הבטן לשפתיים נפוח. האם זה תקין? יודגש, כי בעת מתן שתן ולאחריו אין לי כאבים כך שלא נראה לי שזאת דלקת או פטריה. האם זה דליות?
    האם תקין בשלב שלי נפיחות כזאת? מחר אני ניגשת לרופא לבדוק את זה אבל אני קצת בלחץ..
1 תגובות
עמוד 1
  • הי מתוקה !
    למיטב ידיעתי מה שאת מתארת תקין.
    תבקשי מהרופא מחר שיסתכל ב US אם יש לך סימפיזיוליזיס.
    זה מצב שבו עצמות האגן מתרחבות באופן לא סימטרי ואז יש כאבים במעבר מישיבה לעמידה, משכיבה לישיבה וכד'.
    זה יכול להסביר את הכאב.
    (דרך אגב, אם במקרה זה המצב - יש טכניקה מדהימה ברפלקסולוגיה לזה !)
    המשך הריון בריא ותקין
    ולידה קלה ובריאה !!

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה