לאחת והיחידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כתבה בשבילך- לא בטוח שהכי כדאי לרוץ ולקנות דירה בירושליים כרגע..
    תבדקי טוב טוב:
    http://www.themarker.com/realestate/1.2079681
9 תגובות
עמוד 1
  • וואי תודה!!! אני אקרא.

דווקא עכשיו אנחנו מחפשים במרץ , אבל היום החלטתי ברגע משבר כשראינו עוד ג'וחה ב1,800,000, שלא בא לי מרוץ ונעשה את זה יותר באיזי, וגם שנשאל מבינים ונקרא מידע אם בכלל כדאי.

אז באת לי בטוב

• המחירים בירושלים מטורפים, פשוט לא הגיוני בכלל. קרובה שלי מחפשת והיא פשוט מיואשת כבר.
    איך יכול להיות שמבקשים על דירת מרתף (ממש מתחת לאדמה עם חלונות בגובה הרחוב), יותר מ-2 מליון?!
    שגעון.... בכסף הזה בונים ארמון במרחק שעה נסיעה.

• פייס: ortal_hori

• זה לא רק שם.. יש כל כך הרבה קומבינות שצריך לשים לב טוב טוב למה נכנסים..
    פשוט ידעתי שהם מחפשים שם אז שלחתי כי זה היה בדיוק על זה.
    אני בכלל בדעה שלא חייבים לקנות בכל מחיר. תמיד צריך להשאר עם עין פתוחה ולחפש מציאות, לא להתעצל- אבל גם לא לקנות מתוך תחושה של חייבים עכשיו.. זה בדר"כ לא עובד ככה.
    אנחנו חיפשנו לפני המעבר דירה 3 חודשים באופן כמעט יומיומי (!!!) ועברתי לגור בשכירות- לא קנייה.
    רציתי לעבור לפני שהגדול מתחיל כיתה א' וזו היתה אחת ההחלטות הכי טובות שקיבלתי בזמן האחרון ואני מאד מאד מרוצה.
  • אשטנגה זה נכון, אבל חייבים גם לסייג את זה.
    פשוט המון זוגות נופלים על זה...
    לעיתים כסף שיושב בבנק מתבזבז ומתפזר, הטעות היא שחושבים שיש כסף, ובעצם אוכלים את החסכונות.
    סכנה נוספת היא שהמחירים יעלו אפילו יותר, ואז אותו סכום כסף יאפשר פחות.
    ההמלצה היא בדרך כלל שאם יש סכום כסף גדול, כן לקנות דירה, בעיקר כשהריביות בבנק הן כל כך נמוכות.
  • בייביבום אני מסכימה איתך לגמרי אני פשוט אומרת שצריך לקנות עם מה שיש ולא עם מה שאין.
  • בייבי בום זה התסכול הגדול שלי פה, שאנחנו עומדים להוציא 2 מליון ולהשתעבד ל.....חור! כשבמחיר הזה אפשר לבנות ארמון

• ממש ממש ממש מבינה את התסכול

• תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה