טחורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יעל שלום,
    ראשית אני רוצה להודות לך על הפורום הזה שהוא מועיל ואת עושה עבודת חסד.
    אתנצל מראש על התיאורים ...
    כבר תקופה שאני סובלת בעת מתן צואה, יש פעמים שאני פשוט לא יכולה להתפנות מה שגורם לי להסתובב עם בטן קשה מאוד .
    בהתחלה חשבתי שזה מכדורי הברזל שאולי לא התאימו לי אז הרופאה החליפה לי ועכשיו אני משתמשת באקטיפירין+ויטמינים.
    הסתכלתי בפי הטבעת ונראה לי שיצאו לי טחורים.
    האם יש דרך לטפל כרגע או להקל מעט?

בתודה מראש
4 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני סובלת מהבעיה הזו כבר מספר שנים, בלי קשר להריון
    פיתרון קסם לצערי אין
    מה שצריך לעשות זה 'טיפול מונע' -
    * לשתות הרבה מים
    * ישיבות קצרות בשירותים (מקסימום 7 דק כל פעם משום שתנוחת הישיבה תורמת לטחורים לצאת)
    * לאכול מזון עשיר בסיבים - קמח מלא, פירות וירקות...

אני גיליתי שישנם מגבונים מיוחדים לסובלים מטחורים, יש בהם איזו משחה או משהו בסגנון וזה מקל על הכאב, לא על התופעה.
  • היי,
    תשתדלי לא להתאמץ בשירותים. נסי כמה שיותר לרכך את היציאה (יש לשונית לטיפים לעצירויות)
  • תודה רבה בנות על התגובה, אני אשתמש בעצותיכן.

שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות.
  • הי מורן
    לא מאמינה שאין את התשובה שלי !!!
    כתבתי מלא טיפים.
    טוב, אז לנוחיות כולן - פותחת את זה שוב, כהודעה נפרדת הפעם
    בהצלחה !

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977