צריכה דחוף המלצה לרופא/ת נשים באזור המרכז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בננות אני חייבת את עזרתכן הדחופה יש לי רופא נשים שרק היום עידכנו אותי שהוא מבצע את כל הבדיקות באופן פרטי ובת"א ואני גרה בראשון לציון לכן אני נאלצת לוותר עליו ואני צריכה המלצה לרופא טוב שניתן לבצע דרכו את רוב הבדיקות במסגרת קופ"ח כללית באזור ראשון/בת ים/רחובות....
    אני צריכה לבצע עוד שבועיים לכל היותר שקיפות עורפית ולכן זה דחוף לי...אודה לעזרתכם!!

nataliewo
2 תגובות
עמוד 1
  • הי חמודה
    לצערי לא מכירה באיזור
    אבל למה לא לסוע לתל אביב ? (יוצא בממוצע פעם בחודש במהלך ההריון...)
    במיוחד אם זה רופא שמכיר אותך ואת סומכת עליו.
    תחשבי על זה
    ואגב, השקיפות לא קשורה במקרה הזה, לא כל הרופאים מבצעים בדיקות שקיפות עורפית בקליניקה שלהם. הרבה פעמים הם מפנים לרופאים חיצונים...
    הריון קל ובריא
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יעל,תודה על המענה,לצערי השעות והמיקום שלו לא מסתדר לי עם שעות העבודה שלי ומאוד יקשה עליי וזה לא רופא שאני הייתי אצלו המון פעמים ולא מוכנה לוותר עליו..אז אני אמשיך לחפש בסיסב הקרובה שלי ותודה רבה בכל מקרה ויום מקסים:)

nataliewo
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה