דחוף מאוד.. אשמח לתגובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן.. ואני מתנצלת מראש על החפירה שהולכת להיות..
    קצת רקע..אני ובעלי מנסים כבר שנה וחצי להיכנס להריון ואם החודש זה לא נתפס חודש הבא מתחילים בטיפולים..המחזור שלי מדוייק להפליא כל 25 יום..
    הסיפור הוא כזה: בתאריך 26.6 קיבלתי מחזור. לאחר שבשבוע וחצי האחרונים אני עייפה באופן לא רגיל ומתעוררת עם בחילות שנמשכות כל היום וכאבי בטן תחתונה חזקה ביצעתי בדיקת ביוץ ביום שלישי האחרון (שמעתי שבדיקות ביוץ מראות הריון בגלל הרגישות שלהם) בבדיקה הופיעו 2 פסים חזקים מאוד כשהפס של הביקורת אפילו בהיר יותר מהפס הנוסף. בבדיקת הריון יצא שלילי. ביומיים לאחר מכן חזרתי על הבדיקות ביוץ ( בגלל שעוד לא היה לי איחור והייתי בכל זאת סקרנית מאוד) והבבדיקות הופיע פס ביקורת ועוד פס ממש ממש ממש בהיר..
    היום אני באיחור של 4 ימים.. ואתמול הייתי אצל הגיניקולוג וביצעתי שוב בדיקת הריון שגם היא יצאה שלילית אך בבדיקת אולטרסאונד הוא ראה ציסטה גדולה 6 סמ וממש נבהל. הוא שלח אותי דחוף לבדיקות לודא שזה לא סרטני. מה זה?? מה קורה עם הגוף שלי? אני צריכה לפחד? הוא ציין משהו שברוב ההריונות יש בהתחלה ציסטה בשחלה וזה הגיוני אך אם כך הדבר למה בדיקת הריון יצאה שלילית? ולמה בדיקות ביוץ שלושה ימים לפני מחזור יוצאות 2 פסים כל כך חזקים???
    סליחה על החפירה בבקשה תגיבו לי הבוקר הלכתי לעשות בדיקת דם לודא הריון ושאין סרטן חס וחלילה..
5 תגובות
עמוד 1
  • הי אושרית
    מה תוצאות בדיקת הדם מהיום בבוקר?
    בטא חיובית / שלילית ?
    אם חיובית - כמה?
    אני לא יודעת מה זו הציסטה הזו אבל רוצה להאמין שהכל בסדר איתך !!!
    מרגישה את הלחץ (הטבעי !!) אבל אולי איזה מסג' מפנק יוכל לעזור / חופשה עם הבעל....או שניהם
    אני לא שמעתי על זה שבדיקות ביוץ מראות על הריון.
    וגם יש לזכור שהבדיקות הללו מראות דיוק של 99%. הכי מדוייק זו הבדיקת דם שעשית היום...
    תעדכני מה התוצאות ומה אומר הרופא ?

יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • הבנתי מהרופא שיכול להיות שהביוץ איחר והיה רק ביום שלישי האחרון ולכן גם אם נקלטתי זה לא בטוח שזה יראה כי זה עדיין צעיר מידי.. מיהרתי עם הבדיקת דם רק כדי לשלול סרטן אבל התוצאות עדיין לא הגיעו. בכל אופן מחר יש לי אולטרסאונד.. מחזיקה אצבעות שהכל בסדר.
    ושהלחץ יהפוך לשמחה
  • אמן זה נעשה >3

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • סתם מעדכנת שלאור כאבים עזים במיוחד ביום שישי רצתי למיון נשים ושם אמרו לי שהציסטה התפוצצה מעצמה. ואיך לא המחזור הגיע יחד עם ההתפוצצות:( אוף מתי המחזור כבר ידלג עליי ל9 חודשים ויגיע רק כאשר אני אקבל ילד/ה במתנה?????
  • שולחת לך חיבוק גדול גדול
    תחשבי חיובי
    אולי איזה משהו מרגיע שתעשי לבד / עם הבעל ?
    סרט, טיול על שפת הים, כל דבר אחר שאת יודעת שיעשה לך טוב !!
    אולי איזה מסג' ?
    מבחינה רפואית הכל תקין נכון / המערכות ההורמונליות עובדות כמו שצריך?(הכוונה גם עכשיו, וגם לפני הציסטה-לאורך השנה וחצי האחרונות)
    שולחת לך המון אהבה

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה