שלום:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמי חלי בהריון שני שבוע 26
    אני מעשנת המון בהריון הנוכחי 2 קופסאות ביום ולא מצליחה להפחית
    חוץ מבעלי אני מסתירה מכולם שאני מעשנת
    המשפחה שלי ושל בעלי ודודים וכו״״ ...
    בהריון הראשון הייתי מעשנת קופסא ביום ולא הצלחתי להפחית ( שלא לדבר על להפסיק)
    אני לא שלמה עם עצמי אבל זה פשוט מרגיעה אותי..
    חוץ מברזל אני לא לוקחת כלום!
    יש לי רגשות אשם :( לא מצליחה להפחית
    האם את ממליצה לי על ויטמין בזמן עישון?
    כמה בעיקרון עדיף לעשן בהריון?
    איך אני מנסה להפחית?
2 תגובות
עמוד 1
  • הי חלי
    זו באמת כמות רצינית.
    ממליצה לך במיידי להתחיל לקחת 100 מ"ג של בי קומפלקס ו- 1 גר' של ויטמין סי שאלו הויטמינים שהכי נשחקים בעישון.
    מעבר לזה, חושבת שבמצב הזה (רצון להיגמל מעישון בהריון)-הטיפול הכי מתאים שאני מכירה הוא תטא היליניג ואת יכולה לראות בו גם תוצאות די מיידיות.
    אני מטפלת בשיטה הזו, אבל אשמח להפנות אותך למטפלים שאני מכירה וממליצה עליהם באיזור המגורים שלך !
    בד"כ , אחרי שניים שלושה מפגשים את יכולה כבר לראות הטבה משמעותית.
    (טיפול בשיטה הזו יכול לראות את האמונה שיושבת בתת מודע ומחזיקה אותך בעישון, ואז ברגע ששולפים אותה-הצורך לעשן הולך וקטן או אפילו נעלם !)
    בכל אופן מאחלת לך ולעובר/ית המון המון בריאות !!!

יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • ?????, ?? ??? ????? ??????.
    ?????? ???? ???.

http://www.studio-liorit.co.il

??? ????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה