לא מצליחה להוציא מהראש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל פעם שאני נכנסת לאוטו שעמד בשמש ומתה מחום, עולה לי תמונה של שלושת הילדים שנשכחו
9 תגובות
עמוד 1
  • גם אני נדפקתי מזה,
    ואפילו יותר..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • גם אני ככה בדיוק, שולי
  • אלוהים ישמור
    אלוהים ישמור
    אלוהים ישמור
    מפחיד ועצוב כ"כ ....
  • מרגישה בדיוק אותו דבר!
    נכנסת לאוטו ולא מבינה איך אפשר לשרוד דקה בחום המטורף, ומדמיינת את הילדים ומה שעובר עליהם והגוף כואב לי, הבטן, בחילות, נורא.

התחלתי את הסרטון, שהאמא יוצאת לסופר, וברגע שהראו את הילד קצת מזיעה פשוט הפסקתי ולא הייתי מסוגלת להמשיך לראות.

וכל הפרסומות שלא לשכוח את הילד באוטו גורם לי לעוד יותר בחילות, למה זה דבר שצריך להזכיר?, לאן הגענו????!!!!

רותי
  • גם אני ככה!!!!!!

חשבתי שרק אני נדפקתי מזה
    פייס: ortal_hori

• מזעזע!

אתמול אחרי שבעלי פיזר את הילדים לגן והעביר לי את הרכב חזרה מצאתי את עצמי מציצה במושב האחורי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• זה באמת נורא!!
    אני מודה לד' בכל רגע שאין לנו רכב ושבעלי לא רוצה לעשות רשיון (על חשבון ההורים!!)
    פשוט מפחיד מדי.
  • גם אני ככה , פשוט בודקת ומסתכלת ברכבים.

אתמול היתי בחניון וראיתי אישה יוצאת מאוטו עם מלא שקיות... ובדקתי לראות שאין ילד גם באוטו

• גם אני אכולת סרטים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה