דילמה - בנק חלב אם..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני מתלבטת אם כדאי להשתמש בחלב אם של תורמת....

17 תגובות
עמוד 1
  • תתיעצי עם רופאת ילדים
    אותי אישית קצת מגעילה המחשבה על חלב אם של מישהי אחרת ובטח זה גם עולה הרבה כסף , לא ?!
  • אני לא ניסיתי....
    פייס: ortal_hori

• גלי - זו תרומה שלה.... זה לא עולה כסף

• אם ההתלבטות היחידה שלך זו אמון אז תחשבי על זה שהתרומה דורשת מאמץ ואני לא מאמינה שמישהי שתעשה את זה ותתאמץ תשקר בעניין (אולי אני תמימה אבל זה באמת נשמע הגיוני)

ובלי קשר, מה עם כמה תמונות? מה עם קצת סיפורים על הילדים והחופש?

• אני יודעת שיש כאלה שמשתמשות בחלב לא שלהן ומאוד נהנות מזה.
    לי אישית זה קצת מוזר ואני לא הייתי לוקחת. דווקא לא בגלל האמון. סתם זה לא מרגיש לי נכון.
    מאחותי אפילו לא הייתי לוקחת.
    אבל זו רק אני והשריטות שלי

ד״א, עקרונית אין לי בעיה לתת חלב למישהי, אם היה לי. אז זו שריטה חד צדדית, כנראה

• האמת דילמה רצינית....קראתי פעם בפורום אחר התלבטות דומה ומישהי כתבה שגם את הפרה ממנה לוקחים את החלב שממנו מכינים אבקה למטרנה אנחנו לא מכירות....
    נכון שיש תחושה של משהו יותר סטרילי במטרנה אבל אם התינוקת סובלת,וברור שחלב אם זו האופציה הכי בריאה אולי שווה לנסות ולראות איך תרגישי עם זה.
  • מישהו מתווך ביניכן?

אחרי הלידה של איתן הייתי שואבת לו ויצאו לי באיזשהו שלב כמויות ממש גדולות ותרמתי אותן. אבל עשיתי את זה דרך היועצת הנקה שלי שקישרה ביננו והיא גם העבירה לה את החלב. בעייני זה מקסים אבל יש מקום לתיווך... ז"א היועצת מכירה אותי וראתה שאני בן אדם נורמלי והגייני ויודע לשמור על החלב בטמפרטורה נכונה וכו' אז היא ביקשה ממני אם אני רוצה לתרום...

• בעיניי זה מקסים. הייתי נותנת לזה צ'אנס ורואה איך התינוקת מגיבה. כן מנסה לברר פרטים ברמת האפשר כמו שהציעו לך. אך בבודאי לא שוללת 
  • בעיניי זה מקסים. הייתי נותנת לזה צ'אנס ורואה איך התינוקת מגיבה. כן מנסה לברר פרטים ברמת האפשר כמו שהציעו לך. אך בבודאי לא שוללת 
  • אני חושבת שלנסות תמיד אפשר מלא הצלחות
  • אני לא הייתי רוצה לתת לילד שלי דבר כזה
    תנסי את המטרנה אקסטרה קר קומפורט
    תעשי לה עיסויים
    קפיצות על כדור פיזיו
    מנשא
    וגם עם חלב אם יש גזים!
    זו מערכת עיכול שצריכה להבשיל וצריך סבלנות
    וזה עובר ונהיה קל יותר

• אני הייתי הולכת על זה. ברור שחלב אם זה הכי בריא אז מה השאלה.

]
  • נראה לי קצת מוזר

• אני לא הייתי מסוגלת....אני כמו שולי...שריטה חד צדדית
    פייס: ortal_hori

• אם רק יש לך אפשרות- זה הדבר הכי מזין!!
    אבל תנסי באמת לברר בצורה אמינה אצל מישהו שאת יכולה לסמוך עליו

• תודה בנות על התגובות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה