עזרה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבקשה צריכה המלצות...
    יש לי המוגלובין 10, מחסני ברזל על 26, אני די אנמית, גם B12 לא להיט אצלי. אני לוקחת פרנטל 9 חודשים ובנוסף 2 כדורים ביום של פמינה (שניהם שייכים לאלטמן, יוצא 85 מ"ג ברזל והתחלתי את הכמות הזאת לפני 4 ימים) לפני יומיים בערך החלו לי כאבי בטן נוראיים, בלשון המעטה, אני בטוחה שזה מהכדורים אבל אני לא יכולה להפסיק כי אני מסוחררת וחיוורת וחלילה שלא אפגע בעובר.
    שום פיתרון לעצירות לא עוזר לי (קראתי גם את מה שהומלץ לפני- אגב אני גם העלתי את אותה בקשה)
    צריכה המלצות לברזל שנספג טוב ולא עושה כבאי גזים/עצירות וכדומה. שמעתי שיש סוג מסויים בנוזל? כל המלצה תתקבל בברכה (גם את ההודעה הזו אני כותבת עם כאבי תופת). שבוע 17...
1 תגובות
עמוד 1
  • הי שירן
    יש ברזל בנוזל של חברת גרהמזה - נקרא פלורויטל (floravital).
    מנסיוני ממש לא עושה עצירות.
    אם את ברמות כאלה, תתחילי מהמינון שהם רושמים:
    10 מ"ל בבוקר ו- 10 בערב
    ואם הכל בסדר אחרי יום יומיים אפילו הייתי מכפילה את המינון (ממליצה שתתיעצי איתי טלפונית על מנת שרק נוודא שזה אכן בסדר).
    מבחינת ויטמין B12 - יש מעולה של חברת אקוסאפ-הוא בנוזל גם כן.
    ובלי קשר קחי גם אומגה 3 :-)
    בהצלחה !!

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה