שאלה של חדשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחלנו לחשוב על רשימת ציוד לתינוקת, והתעוררה בי השאלה. בהנחה שבמקום שבו אני נמצאת לא ניתן לשכור עריסה, האם חייבים לקנות או שניתן להשתמש באמבטיה של העגלה בשביל החודשים הראשונים עד שנעביר אותה למיטה?

תודה רבה!!
8 תגובות
עמוד 1
  • אין שום בעיה, אפשר לישון באמבטיה של העגלה, אם זה יותר נוח לכם, לא הייתי קונה עריסה במיוחד.
    אפשר גם לישון במיטת תינוק רגילה, אני לא מכירה את הבית שלכם אבל אם אתם רוצים אותו קרוב ואין מקום למיטה גדולה אז אמבטיה זה פתרון טוב.
    ולמה אין לכם אפשרות להשיג עריסה? אתם גרים במקום מרוחק?

רותי
  • שלום וברוכה הבאה
    פייס: ortal_hori

• תודה לשתיכן.

אנחנו גרים כרגע לתקופה בארצות הברית ולא נהוג פה לשכור, רק לקנות. .
    חדש השינה שלנו גדול ואפשר לשים את המיטה מעץ ליד המיטה שלנו. האם יש סיכון כלשהו לתינוקת אם נשים אותה לישון ישר במיטה מעץ ולא בעריסה?
  • בני מהתחלה יחשן במיטת עץ שלו . לא ראיתי שום סגנה בעניין . לפעמים שירגיש נותר בטוח הינו "מקטינים " את הגדול עם מגבת אמבטיה מגולגלת .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אין שום בעיה לשים את התינוק מיומו הראשון במיטת תינוק. משתמשים בעריסה בשביל הנוחות של ההורים שרוצים את התינוק לידם בלילה ואין מקום למיטה. אבל אם יש לכם מקום למיטה, אז פשוט תשתמשו במיטה.
    אין שום טעם לקנות עריסה, משתנשים בנ גם ככה רק כמה חודשים וזהו

• כמו שאלינה אמרה לך, אפשר וכדאי לשים מגבת מסביב או כריות מסביב, או לעטוף אותו בשמיכה (יש ביוטיוב הוראות לעיטוף תינוק).

הכל - בכדי שתישמר התחושה של רחם קטן
    פייס: ortal_hori

• המון תודה לכן!
  • הילדים שלי ישנו ארבעה חמישה חודשים בעגלה. האמבטיה של העגלה גדולה והילדים שלי רזים. אבל בעייני גם אם הם ממלאים את כל העגלה זה מפריע רק לנו. הם לא בגיל שהם מסתובבים בלילה הם בגיל שחשובה התחושה של ה"קטן" והשומר ואמבטיה זה מקום טוב. אהבתי גם את העובדה שהמיטה שלהם היתה הולכת איתנו לכל מקום וזה לא הפריע להם להרדם למשל בביקור אצל סבתא או סתם במסעדה.
    אבל אם אחרי חודש לא בא לך על זה אפשר לשים במיטה הגדולה אבל בגלל שזה גדול ופתוח כזה אני גם ממליצה לשים איזה נחש בובה כזה כמו האלה של מילגה כדי לעשות את זה יותר נעים ואינטימי בשבילו. אחרי הלידה את כבר תראי מה מתאים לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה