לגו- שאלה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שנה שעברה אמילי קיבלה איזה ערכה כזו רצינית של לגו (מעין בית על עץ עם ילדה), בכלל שכחתי מזה ולפני כמה שבועות ראיתי את זה במגירה אז הוצאתי לה.
    לקח לה איזה שעתיים (און אנד אוף) אבל היא הרכיבה את הכל לבד ומאוד נהנתה.
    בעיקרון אחרי שזה היה מוכן היא לא ממש שיחקה עם זה, גם היא הייתה מוטרדת מזה שנטלי תפרק לה בטעות..שמתי את זה מוכן בתוך שקית ויחד עם ההוראות שהיא השתמשה בהם.
    יש להן לגו 'רגיל' שהן משחקות לפעמים, מרכיבות דברים דמיוניים ומפרקות בלי בעיה.
    עכשיו השאלה מתחלקת לשניים- אצלכם כשיש כזו ערכה, אתן מפרקות? ואז אח"כ המשחק הוא להרכיב שוב? או שהמשחק הוא לשחק עם התוצאה וזה נשאר ככה תמיד? (יכול להיות שיש יותר בנים כאן בקהל שיבינו??)
    ובכלל הערכות האלה נורא יקרות

10 תגובות
עמוד 1
  • בגלל זה אני לא אוהבת את זה.. אין על הלגו הרגיל שבונים לפי הדמיון.

היה לי פליימוביל שהיתי קטנה שרציתי לשחק היתי צריכה להרכיב ואז לשחק וכל פעם זה היה מבאס לפרק ולהרכיב בסופו של דבר זה ישב בצד.

הלוגו זה אותו עיקרון מבאס לתת לה כל הזמן להרכיב כי היא תאבד את העניין תשימו אולי את זה באיזה מקום אם זה לא תופס הרבה מקום והיא תשחק בזה מתי שתרצה.

• אבל גם פאזל מפרקים ומרכיבים שוב והילדים עושים את זה בהנאה.

לנו זה נראה "משעמם", אני לא חושבת שהם רואים את זה כך.

היא יכולה לשחק עם זה מורכב תקופה ואז לפרק ולשים בצד ולחזור לזה אחרי כמה שבועות וזה שוב יעניין אותה
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אמא שלי קנתה לגדול ערכה שאפשר לפרק ולהרכיב ממנה אופנוע או רובוט או מסוק. במשך שבועיים הוא נהנה לפרק ולהרכיב בכל יום כל פעם משהו אחר. אחרי שבועיים של פירוק והרכבה (ממש שיעור על עוזי).. הוא הניח את ההוראות בצד. לקח את הפלטפורמה הירוקה הרגילה של המשחק החופשי ובנה לעצמו מהחלקים מעבדה. החלקים של הערכה התווספו ללגו החופשי וזהו. נראה לי תהליך טבעי. אני רואה ערך גדול בללמד את הילד לפרק ולהרכיב מחדש ולא לקדש את מה שבנה. אולי קשה לה מיד אבל אחרי שבוע יכול להיות שתשמח לא
  • גברת טיפטיפ

• היום הוא שונה ממה שהיה בזמנו .... היום זה מובנה.
    גם הלגו של היום מאוד שונה מהלוגו שהיה לי.... אצל אמא שלי בבית עדין שמור הלוגו של שנות ה -80 עם הרעפים והדלות והחלנות של פעם.

• גם אנחנו הפסקנו לקנות משחקים יקרים!

פשוט כתבת ש"נראה לך משעמם להרכיב ולפרק את אותו דגם", אז ציינתי שגם פאזל זה ככה והם עדיין נהנים

השעמום הוא אצלנו בראש
  • אני עם תמר. לדעתי היא לא תשתעמם להרכיב שוב ושוב...
    כמו שלילדים לא נמאס מלראות את אותה הצגה או סרט או ספר שוב ושוב...
    להפך - המוכר בקטעים האלו הוא המועדף לפעמים

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הרעיון של הלגו הזה זה לדעת להרכיב משהו לפי הוראות. זאת מיומנות.

(תשאלי אנשים שלא יכולים להרכיב רהיטי איקאה, במה הם שחקו בילדות)
  • אז בואו אני אספר לכן כשהייתי ילדה וישבתי להרכיב משהו לפי מודל - ישבתי שעות והרכבתי אותו איזה שבת אחת (דוסים, זה מה שעושים בשבת
    פייס: ortal_hori

• שחר הוא בדיוק אמילי. וזה מעצבן כי ילה תפרק! ותהנה מהמשחק שוב!
    הוא לא בונה לפי ההוראות הוא בונה לפי מה שבא לו. וזה לא רק בלגו זה יכול להיות בכל דבר. הוא בונה דברים מדהימים ומתקשה להיפרד מהם. אני בד"כ נותנת לו אפשרות כי הוא עובד על זה המון. אבל ספציפית את הלגו - גם יקר וגם יושב סתם על המדף??? מעצבן... אז אחרי בערך כמה חודשים שזה עמד סתם הוצאנו והוא הסכים לפרק. והנה השבת הוצאתי את זה לטל והוא ישב מלא זמן ובנה סתם כיד הדימיון. ופירקנו אח"כ (אין לו סנטימנטים כמו לשחר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה