הטוב הרע והלא נורא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

7 תגובות
עמוד 1
  • בשעה טובה על יום הנישואין

• גם הנסיך שלי משתעל כבר שבוע וזה לא מפסיק... מה עושים???

הללוש ודינוש היפים שלי
  • מזל טוב לכם

• מזל טוב על ה10 שנים!!! איזה פז"מ מרשים!

אצלנו הטוב:
    סיימתי שבוע 28. עדיין בהריון.
    סיימתי עבודה על 2 פרויקטים לעבודה השבוע שהיה לי חשוב לסיים לפני הלידה. עוד אחד ואני יכולה לנשום לרווחה..
    הלא נורא, וירוס בטן עצבני עובר על כוחותינו. קודם הקטן התחיל להקיא, אחכ אחיו הצטרף אליו. הבנים עברו את זה תוך יום אבל בעלי הצטיין והוא כבר יומיים מושבת.
    עוד לא נורא: אני עולה במשקל בקצב מטאורי. עד עכשיו 15 קילו. דיכאון... משתדלת לא לחשוב על זה אבל יש לי עוד 3 חודשי הריון לפני כמעט..
  • איזה מתוקים:)
    המון מזל טוב ל10 שנים! שתזכו לעוד שנים רבות של אושר !
    לגבי איתמר אל תדאגי, גם אלוני שלי היה חולה לפני שבועיים וסירופ פלוטון שיעולון של סופהרב פתר את כל הבעיה. לא רופא ולא כלום..
    אל תשכחי לשים הפתעה מתחת לכרית לכבוד נפילת השן:)
    שבת שלום לכולם!

LOVE IS ENOUGH
    3>
  • וואווו עשר שנים לא הולך ברגל
    פייס: ortal_hori

• הטוב- עברנו טיפולי שיניים בשלום לשניהם . תודה לאל !!!!!!!!
    רק בריאות -
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה