טיפ לטעימות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו כבר חודש בטעימות. ניסינו את כל הירקות הבסיסיים ועוף.
    רציתי לתת היום אפונה, אבל איך? מה עושים עם הקליפות?

    ]
6 תגובות
עמוד 1
  • אם מבשלים את האפונה הרבה זמן אז היא מספיק רכה כדי שיהיה אפשר לטחון גם את הקליפות.
    רק קחי בחשבון שאפונה עלולה לעשות גזים.


  • אבל זה לא מסוכן שהם יאכלו את הקליפות?

    ]
  • את יכולה לקנות אפונה קשה ולהרתיח אותה היטב...
    אין לה קליפה והיא טעימה מאוד.

    גם אפונה רגילה (שמגיעה קפואה בד"כ) אם את טוחנת היטב לאחר הבישול זה גם בסדר...


    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

  • דייייייייי ילדת? מזל טוב
    פייס: ortal_hori


  • תודה רבה
    ]


מותר ואסור לאכול בהריון והנקה