היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הקדמה: כשהייתי קטנה, וגם לא כל כך קטנה, כססתי ציפורניים. היום אני די גמולה, אבל לפעמים זה יכול לחזור. ואמא שלי תמיד שיגעה אותי תפסיקי לכסוס, תפסיקי לכסוס, תפסיקי לכסוס... מליון פעם ביום. הייתי משתגעת מזה! הכי גרוע היה כשהיא הייתה מורידה לי את היד מהפה. זה פשוט היה מרתיח אותי והיה גורם לי לכסוס עוד יותר. אפילו כשאני כותבת את זה עכשיו, הבטן מתהפכת לי מהעצבים שהרגשתי אז, ובא לי לכסוס ציפורן.
9 תגובות
עמוד 1
הבת שלי מתעללת.בשפתיים שלה...כל הזמן מקלפת.קשה לי לא להעיר ולפעמים אני מורידה לה את היד כמו שאת אומרת-באוטומט.. לא מצאתי פתרון שמצא חן בעיני,אבל פתרון של חברה לילדה כוססת היה לתת מסטיקים במקום.זה עזר ולאט לאט היא הורידה לה את המסטיקים.
וואי איזה סיוט זה....
אולי פלסטרים צבעוניים על האצבעות- כמו משחק? ציורי חינה שמעלות את המודעות לכפות הידים? בכל מקרה משהו חיובי ולא סנקציות.. לא יודעת.. הבן הגדול שלי כוסס וגם אנחנו לא הצלחנו מי יודע מה עם הדבר הזה. ניסיתי לדבר איתו על זה גם בקטע בריאותי שזה לא משהו- כי הוא בולע את הציפורניים שהוא כוסס. זה קצת הטריד אותו אבל לא ברמה שגרמה לו להפסיק. אני אף פעם לא רואה אותו עם היד בפה, אבל מצד שני נדירות הפעמים שאני באה לגזור לו ויש מה לגזור.
גם אני מהכוססות.. אבל היום אני כבר לא כוססת, אלא מקלפת את העור מסביב לציפורן!! תאמיני לי, זה יותר גרוע.. יש תקופות של מתח שהאצבעות שלי נראות זוועה.. העו"סית שליוותה אותנו באיבחונים של שילה בהתפתחות הילד הסתכלה עליי פעם ושאלה אותי על זה.. והיתה בשוק! http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
כמה שתעירי יותר - זה יהיה יותר גרוע.
אני הייתי ממתנת את ההערות, הכי פחות שאפשר.
כן לשבח ולהמשיך לשים לק פייס: ortal_hori
אני רוצה להגיד לך בתור כוססת מאז שאני זוכרת את עצמי, ששום דבר לא עזר לי... לא לק, לא מרה, ולא שום הערות. תמיד הייתי כוססת עד היום, ורק בחצי שנה האחרונה מאז שהחלטתי לעשות בנייה (אחרי שהתאפקתי לא לכסוס והארכתי את הבסיס קצת) מאז אני כמובן לא כוססת. אבל ההרגל של האצבע בפה לפעמים עדיין בא באוטומט. למזלי הבנות שלי לא עושות את זה, לא הייתי רוצה שיראו אותי כוססת ויעשו גם ולכן עשיתי בנייה, ודווקא הן אוהבות שאני גוזרת להן ציפורניים ושמה להם לק, בעיקר תהל הקטנה. קיצור, לדעתי שום דבר לא יכול לעזור יותר מדי.. המשיך לנסות כמובן, אבל לתת להן לגדול ולהבין בעצמן
אני כוססת ציפורניים מאז שאני זוכרת את עצמי ועד היום לא נראה שיש דרך להפסיק את זה, כי עליי ניסו הכככלללל (ולא עזר). לא נורא, אני מאחלת לך מכל הלב שכסיסת ציפורניים תהיה הבעיה הכי גדולה שלה בחיים